VIDEO! Caz socant la Oradea! Fata asta avea 31 de kilograme la 19 ani si a fost operata de urgenta! A slabit 50 de kilograme si era la un pas de moarte!

Publicat: 28 Jan. 2019, 10:49 Life

Cazul a marcat o premiera in Romania iar acum adolescenta este in afara oricarui pericol.

Caz socant la Oradea! Fata asta avea 31 de kilograme la 19 ani! O echipă de trei medici a operat o pacientă de 19 ani, care ajunsese să cântărească doar 31 de kilograme din cauza unei boli ce afectează doar 1 din 100.000 de persoane.

De mai bine de 4 ani de zile Beata Varga se chinuie cu o problema de sanatate pe care aproape niciun medic nu a stiut sa o identifice corect. La 15 ani, tânăra cântărea 80 de kilograme, iar în încercarea de a scăpa de complexe, a făcut greşeala să urmeze o dietă după ureche. A slăbit mai mult decât era cazul. Ajunsese să cântărească doar 31 de kilograme – se izolase de prieteni, lipsea de la şcoală, iar familia era teribil de îngrijorată.

După nenumărate investigaţii medicale şi bani risipiţi pe tratamente fără efect, un medic din Târgu Mureş a pus diagnosticul corect: sindomul Dunbar, o boală extrem de rară care afectează circulaţia sângelui la nivelul stomacului şi ficatului.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Jan. 2019, 10:49 Life
Pe aceeași temă