Un avion s-a prabusit la Tuzla! De ce s-a produs accidentul

Publicat: 22 Feb. 2019, 14:41 News 3

Teroare pentru localnicii din Tuzla, care s-au trezit cu un avion prabusit in comuna lor.

Pilotul avionului de instrctie a fost nevoit sa faca o aterizare fortata, fiind vorba despre un avion de mici dimeniuni, a unei firme private.

La bord se afla doar doua persoane, pilotul si un elev. Din nefericire, elevul a decedat, iar pilotul este ranit, insa in afara oricarui pericol. Avionul s-a prabusit ieri, in jurul orei 16:00.

Un avion s-a prabusit la Tuzla

Un avion s-a prabusit la Tuzla

„În aeronavă se aflau două persoane, bărbați. A aterizat forțat în zona Aerdomului Tuzla. Una dintre persoane a fost preluată imediat de elicopterul SMURD și transportată la spitalul județean Constanța. A doua persoană persoană a rămas încarcerată. Colegii mei au extras această persoană cu puțin timp în urmă.

Starea fiind extrem de gravă. Medicii au efectuat manevre de resuscitare. Aceștia au fost nevoiți să declare decesul bărbatului. Se vor efectua cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul, dar și cine erau ocupanții acestei aeronave” a spus Ana Chirita, purtator de cuvant al ISU Constanta, potrivit Digi24.

Persoana decedata, in varsta de 50 de ani, era elev care efectua un zbor de antrenament alaturi de instructorul scolii de pilotaj Tuzla. Instructorul de zob a suferit un traumatism cranian, abdominal si fracturi de membre, iar in prezent se afla internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Publicat: 22 Feb. 2019, 14:41 News 3
Pe aceeași temă