Un al doilea serial inspirat de „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” ar putea fi lansat

Publicat: 13 sept. 2019, 14:44 Autor: Simona News 3
Un al doilea serial inspirat de Urzeala tronurilor/ Game of Thrones ar putea fi lansat

Serialul se va concentra pe povestea familiei Targaryen şi va fi bazat pe cartea "Fire & Blood", scrisă de George R. R. Martin.

Un al doilea serial inspirat de „Urzeala tronurilor”. HBO este negocieri pentru a realiza un episod pilot pentru un serial a cărui acţiune va avea loc cu 300 de ani înaintea evenimentelor descrise în „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Scenariul va fi scris de George R. R. Martin și de producătorul Ryan Condal, iar producţia este în lucru de aproximativ un an. Cinci scenarii asociate cu franciza „Urzeala tronurilor” au fost comandate de HBO în anul 2017.

Un al doilea serial inspirat de „Urzeala tronurilor”

Mesajele de adio ale actorilor din Game of Thrones te vor emotiona

„Am avut cinci seriale în lucru la HBO, care să urmeze «Urzelii Tronurilor», și trei dintre ele continuă să avanseze. Celelalte două seriale nu au scenariul finalizat deocamdată. Despre ce sunt? Nu pot spune, dar poate că unii dintre voi ar trebui să se uite peste «Fire & Blood » și să propună teorii”, a scris George R. R. Martin în luna mai pe blogul lui.

Romanul „Fire & Blood” debutează cu povestea lui Aegon Cuceritorul, creatorul Tronului de Fier, și explorează evenimentele trăite de generațiile care i-au urmat.

Un episod pilot pentru un alt serial corelat cu „Urzeala tronurilor”, scris de scenarista britanică Jane Goldman și de George R. R. Martin, a fost deja filmat. Se presupune că „Bloodmoon” va fi numele serialului, a cărui acțiune este plasată cu peste 5.000 de ani înainte de evenimentele descrise în „Urzeala tronurilor”.

Cel de-al optulea sezon al seriei „Game of Thrones” s-a încheiat în luna mai, mulți fani fiind nemulțumiți de finalul poveștii. Aproape două milioane de persoane au semnat o petiție care solicita refacerea ultimului sezon. Totuși, ultimul sezon a stabilit un record al nominalizărilor la premiile Emmy, adunând nu mai puțin de 32 de selecţii pentru reputatele trofee dedicate televiziunii în 2019.

Publicat: 13 sept. 2019, 14:44 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă