Școală din Giurgiu distrusă în totalitate de 3 copii, enervați de o jucărie

Publicat: 13 Sep. 2019, 12:15 Ciao.ro
Școală din Giurgiu distrusă în totalitate de 3 copii, enervați de o jucărie

A fost distrusă în totalitate de trei copii, enervați de o jucărie muzicală.

Școală din Giurgiu distrusă. Copiii au spart, timp de 3 ore, tot ce au găsit în cale, de la centrala termică abia montată la uși și grupuri sanitare.

În școală acum sunt jucării și materiale didactice distruse, uși și grupuri sanitare sparte și bănci răsturnate. Extinctoarele au fost pornite și spuma a fost împrăștiată peste tot. De furia celor trei nu au scăpat nici caloriferele sau centrala termică montată în primăvară.

Școală din Giurgiu distrusă

Școală din Giurgiu distrusă

Timp de trei ore, cei trei elevi, cu vârste de 8,9 și 10 ani, au distrus tot ce era în școală. Totul a pornit, se pare, după ce unul dintre copii s-a enervat la ore, din cauza unei jucării muzicale aruncate la gunoi, care continua să sune.

„Dintre cei trei, unul învață la altă școală. Au intrat pe un geam în școală. Asta după ce au tăiat plasa de la gard. Au distrus tot. Așa ceva nu s-a văzut în România.

Așa au zis, că unul dintre ei, e clasa a II-a, s-a enervat când era la ore din cauza unei jucării muzicale și au venit să distrugă jucăria. Nu avem pază. Școala e lângă Primărie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul comunei Clejani, Florin Nidelea.

Potrivit acestuia, incidentul a avut loc după terminarea orelor, iar femeia de serviciu a fost cea care i-a găsit pe copii. Cinci clase, cancelaria, holul și baia au fost distruse.

„A venit femeia de serviciu să facă curat și i-a găsit. Unul făcea baie, altul a sărit pe geam, a fugit dezbrăcat acasă și s-a întors, l-am găsit pe sala de sport urcat. Ei provin din familii normale, cel care este clasa a II-a este cu ceva probleme psihice, are și adeverință”, a precizat Nidelea.

Primarul din Clejani a adăugat că pagubele încă nu au fost stabilite dar cel mai probabil depășesc 40.000 de lei.

Publicat: 13 Sep. 2019, 12:15 Ciao.ro
Pe aceeași temă