Un adolescent a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 10 al unui imobil

Publicat: 08 Apr. 2019, 11:07 News 3
Un adolescent a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 10 al unui imobil

Scene de groaza in Sighetu Marmatiei dupa ce un adolescent si-a luat viata.

Un adolescent in varsta de 17 ani a decis sa-si incheie socotelile cu lumea si s-a aruncat in gol de pe un bloc de 10 etaje, neavand nicio sansa de supravietuire.

Echipajele de salvare au ajuns rapid la fata locului insa n-au mai putut face nimic pentru a-i slava viata tanarului, acesta decena dla imapctul puternic cu solul.

Un adolescent a murit dupa ce s-a aruncat in gol

Un adolescent a murit dupa ce s-a aruncat in gol

Tanarul de 17 ani avea afectiuni psihice si reala nevoie de ajutor, care insa nu i-a fost acordat, prin urmare a gasit solutia in acest act fatal. Inainte de a se arunca, acesta a strigat, amenintand ca va face asta si a dus la bun sfarsit planul, sub privirile infricosate ale oamenilor.

„Un tânăr de 17 ani din Sighetu Marmaţiei a decedat pe strada Independenţei din oraş. Din primele informaţii, acesta s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, a declarat Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al Inpectoratului de Politie al judetului Maramures, potrivit adevarul.ro.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures a dechis o ancheta pentru a se determina de ce tanarul a comis aceasta fapta. Se pare ca baiatul era asistat la Casa de Tip Familial „Eminescu” din Sighetu Marmatiei.

Publicat: 08 Apr. 2019, 11:07 News 3
Pe aceeași temă