Un actor celebru a devenit tată la 70 de ani! În urmă cu un an i se năștea primul copil din mariajul cu a treia soție

Publicat: 24 Apr. 2020, 08:33 Vedete

Este fericire mare în familia unui actor celebru. A devenit tătic pentru a doua oară, la vârsta de 70 de ani!

Este vorba despre actorul Richard Gere, cel care aducea adeseori zâmbetul pe buze celor care îl urmăreau în diferite pelicule. Richard Gere este căsătorit încă din 2018 cu frumoasa Alejandra Silva, care are 37 de ani. Alejandra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, arată hollywoodreporter.com.

În anul 2018, soția sa, Alejandra Silva, a rămas gravidă cu primul copil și chiar în luna august, la câteva luni după ce s-au căsătorit, a făcut anunțul! Primul lor copil venit pe nume este tot un băiețel pe nume Alexander.

”Sunt cel mai fericit om din univers! Şi cum n-aş putea fi?! Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, sensibilă, amuzantă şi dispusă să ajute oamenii. Este o mamă grozavă”, a spus Richard Gere în urmă cu mult timp.

Cei doi mai au copii și din mariajele anterioare. Astfel că, Richard Gere are un fiu de 20 de ani pe nume Homer, pe care l-a făcut cu fosta sa soție Carey Lowell. Cei doi au divorțat în 2016, după 14 ani de căsătorie. Iar înainte de mariajul cu Carey Lowell, el a fost căsătorit cu Cindy Crawford între 1991 – 1995.

Alejandra Silva mai are un băiețel de 7 ani pe nume Albert, din mariajul cu Govind Firedland. A fost căsătorită trei ani cu el, până în 2015.

Publicat: 24 Apr. 2020, 08:33 Vedete
Pe aceeași temă