Umflatura care se misca pe chipul unei femei! E socant ce i-au descoperit medicii

Publicat: 14 Jul. 2019, 21:51 Life

Tanara din imagini a suferit foarte multe zile la rand, nestiind de ce i-a aparut o umflatura stranie, la nivelul fetei.

Dupa mai multe controale, la diversi specialisti, femeia tot a ramas cu mari semne de intrebare. Asta deoarece multi dintre medici nu au stiut ce verdict sa-i dea in legatura cu umflatura care se misca pe chipul sau.

Concret, este vorba despre o femeie de 32 de ani, din Rusia, care a reusit sa intrige comunitatile medicale. Inainte sa ajunga la un spital, ea a decis sa isi monitorizeze umflatura, in speranta ca ii va disparea odata cu trecerea zilelor.

Umflatura care se misca pe chipul unei femei

Umflatura care se misca pe chipul unei femei

Dupa aproximativ 10 zile de urmarit umflatura, si-a dat seama ca i-a ajuns in alt loc al fetei. Socata de aceasta observatie, femeia al carui nume nu a fost dezvaluit, a crezut ca e vorba de o eruptie pe piele. Creatura dezgustatoare gasita de o femeie pe veranda! 

Dupa alte cinci zile, tanara a vazut cum umflatura s-a miscat iarasi pe fata ei. De aceasta data, a ajuns deasupra ochiului drept. Dupa alte zece zile, ea a vazut ca umflatura care se misca era in buza superioara. La inceput, medicii nu au stiut ce tratament sa ii recomande.

Umflatura care se misca pe chipul femeii i-a lasat si pe specialisti fara cuvinte. Ulterior, ei au descoperit ca era vorba despre ceva cat se poate de scarbos. Tanara fusese infestata cu un vierme parazit, din specia „Dirofilaria repens”. Cercetatorii au descoperit un vierme gigant si negru

Parazitul a „trait” foarte multe saptamani in fata femeii si ea a fost de-a dreptul oripilata cand a aflat adevarul. Sunt viermi lungi care infesteaza in mod obisnuit caini si pisici, vulpi, fie alte animale salbatice. Femeia s-a ales cu o asemenea problema dupa ce a calatorit intr-o zona rurala din apropiere de Moscova. A recunoscut ca a fost muscata de tantari de multe ori.

Tocmai din acest motiv s-a si infestat, deoarece specia cu pricina se raspandeste prin muscaturile de tantari. Organismul uman nu reprezinta insa o gazda ideala pentru „Dirofilaria repens”. Asta deoarece nu se poate reproduce.

Oamenii ajung sa fie gazde accidentale, in multe dintre cazuri. Viermele mai poate fi regasit si in zone ale Europei, in Asia sau Africa, noteaza descopera.ro. In astfel de cazuri, viermele este inlaturat chirurgical. Asa s-a intamplat si cu tanara din Rusia, care si-a revenit complet.

Publicat: 14 Jul. 2019, 21:51 Life
Pe aceeași temă