Ultima poză cu soțul Mariei Cârneci în viață! Romică era transfigurat din cauza bolii

Publicat: 26 Nov. 2019, 07:44 Vedete

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Cârneci trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Ieri, iubitul ei soț, Romică, s-a stins din viață din cauza unei afecțiuni care se agravase în ultimul timp. 

Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii.

Romică Petrescu a fost supus recent unei intervenții, însă ulterior au apărut mai multe complicații, iar ieri s-a stins din viață. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi depus astăzi, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.

Soțul Mariei Cârneci a fost mereu o persoană discretă și nu și-a dorit să apară în lumin reflectoarelor, de aceea foarte puțină lume știe cum arata acesta.

Ultimul eveniment la care a fost văzut Romică Petrescu a fost nunta unei colege de scenă a soției sale, care a avut loc recent. Romică Petrescu a fost surprins într-o poză în care se afișa o siluetă extrem de slăbită din cauza bolii care l-a măcinat.

 

Publicat: 26 Nov. 2019, 07:44 Vedete
Pe aceeași temă