Tudor Chirilă i-a arătat fiului său cel mare cum arată un tramvai numit dorință

Publicat: 19 dec. 2016, 13:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Tudor Chirilă i-a arătat fiului său cel mare cum arată un tramvai numit dorință

Tudor Chirilă (42 ani) este un cântăreț și un actor celebru, iar celebritatea sa a ajuns la cote încă și mai înalte de când a intrat în echipa de jurați-antrenori de la Vocea României. Cu toate astea, Tudor a rămas un om cât se poate de normal. El este o persoană foarte discretă cu viața sa personală, iar fotografiile de față ne arată una dintre fațetele normalității sale, ca să zicem așa.

În aceste poze îl vedem pe Tudor făcând o tură cu tramvaiul 41 împreună cu fiul său cel mare, în vârstă de aproape trei ani. Cei doi sunt însoțiți în această călătorie cu tramvaiul de o doamnă în vârstă și de un puști care, cel mai probabil, este prieten cu fiul său. Cântărețul ar fi putut, desigur, să își plimbe băiețelul prin oraș fie cu o limuzină, fie cu altceva, mult mai luxos decât tramvaiul, însă a preferat această variantă, simplă și naturală, poate chiar la dorința copilului.

Tudor este, în aceste ipostaze, un tată grijuliu și atent. Și-a ajutat fiul să urce scările, l-a dezbrăcat de haina groasă pentru a nu-i fi cald în tramvai, s-a pozat cu copilul pentru a avea o amintire din această incursiune în lumea reală, a stat de vorbă cu oamenii care l-au recunoscut, ba chiar s-a conversat și cu un gunoier în timp ce băiețelul privea fascinat mașina de la Salubritate, s-a oprit pentru a-i arăta copilului un câine comunitar tolănit în iarbă.

Practic, Tudor i-a arătat copilului său cel mare (cel mic are doar câteva luni, fiind născut în vara acestui ani) cum arată viața, viața reală, nu e ceea ce se vede la televizor. Un mare BRAVO lui Tudor Chirilă pentru această lecție de simplitate!

Publicat: 19 dec. 2016, 13:16 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă