Tudor Chirila, apel catre populatie: DONEAZA! Acesta lupta pentru construirea primului spital de oncologie pediatrica

Publicat: 03 Oct. 2018, 11:08 News 3

Tudor Chirila este cunoscut pentru implicarile in diverse cazuri umanitare, luptand pentru un viitor mai bun al copiilor si si numai.

De accea face parte dintr-un nou program pentru „Bursa de Fericire”. „Bursa de Fericire” este o platforma online de strangere de fonduri a Asociatiei „Daruieste Viata”. Astfel se vrea construirea primului spital de oncologie pediatrica, pentru a ajuta copii bolnavi de cancer.

Tudor Chirila face apel pe Facebook catre urmaritorii lui pentru a sustine aceasta cauza.

„Într-o țară în care mai mult se răstignește decât se construiește, într-o societate marcată de scindare, acolo unde religia devine marketing politic, un popor fără direcție și care se împuținează pe zi ce trece are nevoie să mai creadă, să spere și să lupte. Și cineva încă mai găsește resurse să dăruiască. Asta e o cauză pe care chiar dacă alegi să nu o susții, merită să o dai mai departe” a scris acesta in descrierea clipului video.

Tudor Chirila, apel catre populatie: DONEAZA!

Tudor ChirilaIn promo-ul pentru aceasta campanie, Tudor Chirila face apel la umanitate si indeamna oamenii sa ajute.

„Un semnal de alarma. Gestul asta este un semnal de alarma. Vedeti firul asta de par? Este foarte subtire. Viata multor copii bolnavi de cancer din Romania atarna de un fir de par…ca asta.

Iar noi trebuie sa-i ajutam. Hai sa construim primul spital de onologie pediatrica din Romania. Facut de oamenii mari pentru oamenii mici. Daca ai vazut acest video te provoc sa faci acelasi gest si sa-l postezi online, astfel incat mesajul nostru sa ajunga la cat mai multa lume.

Si cel mai important, DONEAZA!”, a spus Tudor Chirila in promo-ul postat pe pagina lui de Facebook, sub denumirea #NoiFacemUnSpital.

Publicat: 03 Oct. 2018, 11:08 News 3
Pe aceeași temă