Caz socant la Petresti! Trei copii au fost abuzati de tata si bunic. Chinurile la care au fost supusi micutii

Publicat: 30 Jul. 2018, 17:43 Life

Cazul din comuna Petresti este infiorator.

Trei surori cu varstele de 6, 8 si 10 ani au cerut autoritatilor sa fie luate din casa in care cresc,spunand ca nu mai suporta bataile primite de la cei care au grija de ele, fiind tatal si bunicul lor.

Povestea infioratoare a copiilor abandonati

In comuna lor, toti localnicii stiau povestea acestora. Cele trei fete si fratele lor au fost abandonati de mama, acum aproape trei ani. Ultima data cand aveasta a fost vazuta de vecini a fost cand i-a expirat cfartea de identitate anul trecut si a trebuit sa o refaca.

De cand mama lor i-a parasit, copiii au ramas cu tatal si bunicul, intr-o casa cu doua camere. Dar, nimeni nu stia povestea din spatele chinului copiilor. Pe langa faptul ca erau parasiti de mama si stateau in niste conditii inumane, copiii erau si agresati chiar de cei care ii cresc.

Ce doi, in care putere au ramas copiii, aveau un viciu: bautura. De aceea, de fiecare data cand se imbatau, ii bateau.

Vizitele asistentului social al satului erau insa prea putine pentru calvarul in care traiau copiii, astfel ca, o data la sase luni cand ajungea sa vada daca totul e in regula pentru a le oferi acestora ajutorul financiar de la autoritatile locale, totul era sub control. Acesta spune ca parea totul in regula, micutii nu erau batuti sau maltratati. Toti se duc la scoala, gradinita, ba chiar raman si la after-school-ul organizat in comuna. Nu a crezut ca sunt motive pentru care ar trebui sa se ia masuri.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Jul. 2018, 17:43 Life
Pe aceeași temă