Tragedie în Ajun de Crăciun! Un militar a murit după ce a așteptat 10 ore la Urgență!

Publicat: 24 Dec. 2019, 10:57 News

Tragedie în ajun de Crăciun pentru familia unui marinar militiar. Un veteran de război a murit după ce a fost plimbat prin mai multe spitale din oraș în oraș și a așteptat zece ore să fie consultat.

Caporalul Ionuț Marinescu, un militar de pe fregata „Regele Ferdinand” a murit, cu doar câteva ore înainte de a împlini vârsta de 36 de ani. Din spusele apropiaților, bărbatul a fost plimbat de la un spital la altul, fără a primi un diagnostic, el fiind suspect de hepatită.

Înainte de a muri, Ionuț Marinescu le-a spus colegilor săi că se simte bine și că vrea să meargă acasă pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de familie.

Militarul a făcut, însă, stop cardiac, s-a învinețit la față și a murit la Spitalul de Boli Infecțioase. Ințial, Ionuț Marinescu a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Militar. În trecut fiica acestuia a fost ajutată de ministrul Apărării de atunci, Mihai Fifor.

Cei care vor să ajute familia îndoliată o pot face donând bani în contul R069INGB0000999901001582 al cărei titular este Maria Iacob.

Publicat: 24 Dec. 2019, 10:57 News
Tags:
Pe aceeași temă