Tragedie aviatică! O aeronavă s-a prăbușit. Nu există supraviețuitori!

Publicat: 23 ian. 2020, 10:11 Autor: Elena News
Tragedie aviatică! O aeronavă s-a prăbușit. Nu există supraviețuitori!

Un avion cisternă canadian de tip C-130 Hercules utilizat pentru stingerea incendiilor de vegetație s-a prăbușit joi într-o regiune muntoasă din statul australian New South Wales, iar toți cei trei membri ai echipajului au decedat, informează site-ul agenției de presă Reuters.

Cele trei victime erau cetățeni americani, au informat autoritățile australiene, care au adăugat că momentan nu există informații cu privire la cauza prăbușirii aeronavei. „(Avionul) s-a lovit de sol, iar din informațiile inițiale se pare că a avut loc un incendiu după impact. Nu sunt informații în acest moment în legătură cu cauza accidentului”, a declarat Shane Fitzsimmons, reprezentant al serviciului de pompieri.

Fitzsimmons a informat că avionul fusese închiriat de o companie de pompieri privată din Canada care participă la operațiunile de stingere a incendiilor de vegetație din Australia.

Începând din septembrie, sute de incendii puternice de vegetație au dus la moartea a 29 de persoane și aproximativ un miliard de animale. Totodată, 2.500 de locuințe au fost distruse, dar și o suprafață de pădure comparabilă cu suprafața Austriei.

Publicat: 23 ian. 2020, 10:11 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă