Topul vedetelor din România cu apariții ca-n Baywatch! Cele mai senzuale fete de oraș s-au afișat cu părul ud și răvășit la plajă

Publicat: 09 Apr. 2021, 18:59 Vedete

Astăzi trecem în revistă un adevărat album foto cu cele mai senzuale fete de oraș care s-au afișat cu părul ud la plajă. Adevărat regal de „frumusețuri” desfășurate la malul mării. Priveliște numai bună ca și antrenament pentru ce va să vină în doar câteva săptămâni…

Așadar, hai să vedem care este fericita posesoare a celei mai mișto podoabe capilare ude de pe plajele autohtone.

Blonde, brunete, blonde, șatene, avem de toate pentru ochii tuturor. Lungi sau scurte, bob sau pixie, fetele noastre țin maxim la felul în care-și lasă părul în briza mării. N-ai să vezi vedete cu pleata slobodă… Pe multe dintre ele, chiar le suspectezi că înainte să se „monteze” la bronzat s-au „demontat” de la coafat.
În plus, atât sunt de senzuale când ies din mare fluturându-și artistic părul ud, mai ceva ca starletele din Baywatch, că parcă le-ai nominaliza la ceva premiu din industria filmului. Însă… mai bine să revenim cu picioarele pe pământ.

Privind fotografiile, putem lesne să declarăm că nivelul de estrogen promovat este la cote maxime, așa că bine am face să le acordăm atenția scontată. Lupta este strânsă, pentru că vorbim fără discuție despre unul dintre cele mai HOT topuri din istoria CIAO.RO, Topul celor 30 fete îl puteți parcurge pe îndelete în galeria foto.

 

Publicat: 09 Apr. 2021, 18:59 Vedete
Pe aceeași temă