Top 5 filme de pe Netflix, de vazut in luna ianuarie

Publicat: 07 Jan. 2019, 18:36 Life

Anul 2019 vine cu filme noi si extrem de interesante, care pot fi vizionate pe Netflix, cel mai accesat site de filme si seriale.

Vesti bune pentru amatorii de filme se seriale! Netflix vine cu noutati surprinzatoare, care cu siguranta ca vor tine ocupati. Indiferent ca este vorba de un sezon nou dintr-un serial sau un film de actiune, veti avea o grama de optiuni din care sa alegeti.

Top 5 filme de pe Netflix

Top 5 filme de pe Netflix

1. The Punisher – sezonul 2

Al doilea sezon al serialului american „The Punisher” („Justitiarul”), bazat pe cateva dintre personajele Marvel Comics cu acelais nume, se invarte in jurul lui Frank Castle, care salveaza o fata pe punctul de a fi ucisa. Acest lucru il forteaza sa decida daca ar trebui sa-si accepte destinul ca fiind „justitiarul”.

Frank Castle este interpretat de Jon Bernthal, iar alaturi de el ii gasim pe Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore si Deborah Ann Woll, care si ei au putut fi vazuti in primul sezon. Alaturi de ei o sa apara si Josh Stewart, Floriana Lima, Giorgia Whigham, Corbin Bernsen si Annette O’Toole.

2. Carmen Sandiego (animatie)

Toate lumea intreaba „Unde este Carmen Sandiego?”, dar nimeni nu intreaba „CINE este Carmen Sandiego?” Celebra femeie in rosu se intoarce pentru a privi in trecutul ei. Cu Gina Rodriguez interpretand-o pe Carmen si Finn Wolfhard ca „Jucatorul”, „Carmen Sandiego” apare pe Netflix pe 18 ianaurie.

3. Animas

Alex este o fata sigura pe da, cu o personalitate puternica si foarte hotarata. Este foarte unita de prietena sa, Abraham, pe care o ajuta costant, pentru ca Abraham este o fata timida, retrasa si nesigura, iar asta din cauza relatiei cu parintii ei.

Insa totul se schimba cand Daniel, tatal lui Abraham, moare intr-un accident ciudat. Incepand din acel moment, Alex o sa intre intr-o calatorie halucinanta, care o va duce spre iad, unde linia dintre realitate si cosmar va deveni neclara pana in punctul in care Alex o sa puna la indoiala bazele propriei sale existente. „Animas” va fi disponibil pe Netflix incepand cu 18 ianuarie.

4. Close

Pentru a proteja o mostenitoare de rapitorii bine instruiti, experta in securitate (Noomi Rapace) trebuie sa dezvaluie un complot sinistru, in timp ce incearca sa ramana in viata. Filmul a fost scris si regizat de Vicky Jewson si o sa apara pe Netflix pe 18 ianuarie.

5. Kingdom

Intr-un regat infrant de coruptie si foamete, o ciuma misterioaasa se extinde pentru a transforma persoanele infectate in monstrii. Printul coroanei, acuzat de tradare pe nedrept, incearca cu disperare sa-si salevze oamenii, si porneste intr-o calatorie pentru a descoperi ce ru se ascunde in intuneric. „Kingdom” o sa apara pe Netflix pe 25 ianuarie.

Publicat: 07 Jan. 2019, 18:36 Life
Pe aceeași temă