Romanul din Cluj care alearga DEZBRACAT la -10 grade Celsius! Scopul nobil pentru care se antreneaza il face erou! Merita tot respectul!

Publicat: 07 Jan. 2019, 16:23 Life

Alearga aproape dezbracat prin oras si trage dupa el o greutate echivalenta cu sania pe care o va avea cand va alerga aproape de Cercul Polar.

In fiecare zi Vlad face antrenamente pentru ultra-maratonul arctic iar trecatorii il privesc uimiti. În martie, Vlad Pop Crișan va participa la Ultramaratonul Artic Race 6633, cea mai dificilă cursă de pe planetă, care se desfășoară în apropierea Cercului Polar. Cortul, sacul de dormit și alte obiecte necesare vor sta în sania sa, pe care o va trage după el la temperaturi de minus 30 de grade.

Iese zilnic la alergat prin Cluj tragand dupa el un carucior pe roti care imita sania pe care o va avea in cursa adevarata. Tot timpul are la el si echipamentul pe care il va avea in cea mai dura cursa de pe planeta plus cateva termosuri cu apa fierbinte. In timpul reportajului Vlad Pop Crisan a stat de vorba cu reporterii Digi 24 pe un ger napraznic in timp ce avea doar o pereche de pantaloni scurti pe el.

Face zilnic alergari prin oras complet dezbracat pentru ca a deprinde o rezistenta cat mai buna la frig si sa nu aiba problema asta atunci cand va avea de alergat peste 600 de kilometri la temperaturi foarte greu de suportat. Cursa de anul acesta va fi cea cu numarul 11 iar in trecut Tibi Useriu a fost un alt roman care a reusit sa castige aceasta intrecere extrem de crunta.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Jan. 2019, 16:23 Life
Pe aceeași temă