Top 30 sexy-vedete în costume de baie roșii. Divele mondenului și-au îmbrăcat formele provocatoare în cea mai pasională culoare

Publicat: 03 May. 2021, 18:15 Vedete

Zilele caniculare de odinioară au făcut-o pe frumoasa Antonia să ne arate ceea ce doar Alex Velea vede acasă, între patru pereți. Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, minuscul, artista a făcut ravagii pe plajă, mai ceva decât sexy ”iepurașii” de pe celebrele coperți ale revistei Playboy.

A dansat și a făcut poze în toate pozițiile, demonstrând (dacă mai era cazul) de ce este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Nu putea lipsi Daniela Crudu din acest top, care în timpul unei escapade la mare și-a pus în evidență corpul perfect bronzat tot cu un costum de baie roșu

Bianca Drăgușanu și-a făcut și ea loc în clasament, evident. Cu mișcări studiate minuțios pentru orice poză, nu e de mirare că iese perfect în orice instantaneu. privind cu atenție pozele din galeria foto, observăm că roșul este culoarea care o definește cel mai bine, pentru că este, fără doar și poate, o femeie extrem de pasională!

Surpriza acestui clasament, dacă o putem numi așa, o reprezintă ”pisicuța” lui Dorian Popa, Claudia, care după ce s-a îmbrăcat cu un costum de baie roșu super sexy și minimalist, a simulat mai multe faze erotice la piscină.

 

Publicat: 03 May. 2021, 18:15 Vedete
Pe aceeași temă