Top 10 filme și seriale SF la care să te uiți pe Netflix în serile de week-end

Publicat: 08 Feb. 2020, 18:00 General
Top 10 filme și seriale SF la care să te uiți pe Netflix în serile de week-end

De când a intrat și pe piața din România, Netflix a devenit rapid varianta ideală a iubitorilor de filme și seriale. Cea mai mare platformă de streaming video vine cu o ofertă extrem de variată. Indiferent de genul de film preferat, românii au de unde să aleagă. De la comedii romantice, la thrillere pline de suspans sau chiar filme de groază, pentru cei mai curajoși, și filme și seriale SF, pentru iubitorii acestui gen, Netflix oferă o listă impresionantă, care face dificilă alegerea unui singur film.

Filmele și serialele SF, la mare căutare

În 2016, compania americană Netflix a devenit disponibilă și în România, spre entuziasmul cinefililor, care nu aveau timp sau chef să vadă filmele preferate la cinematograf sau în fața televizorului, întrerupte de calupuri mari de reclame. Acum, având la dispoziție cea mai puternică platformă online cu conținut video, lucrurile au devenit mult mai simple când vine vorba de vizionarea unui film sau a unui serial preferat, mai ales după ce Netflix și-a îmbunătățit considerabil portofoliul. Dacă sunteți genul care preferă oricând să alunece în zona imaginară a SF-urilor și să intre în lumea extratereștrilor, a călătoriilor în timp sau a roboților, Netflix vă oferă o gamă largă de seriale și filme pentru iubitorii acțiunilor științifico-fantastice.

Top 10 filme și seriale SF Netflix

1.Edge of Tomorrow (2014)

Cu Tom Cruise în rolul principal, ”Edge of Tomorrow” a captat rapid atenția iubitorilor acestui gen.

edge of tomorrow

Pâmântul este invadat de extratereștri, iar William Cage, interpretat de Tom Cruise, un ofițer care nu a luptat până acum, este nevoit să retrăiască la nesfârșit aceeași zi în care este ucis în bătăliile cu extratereștrii.

2. I Am Mother (2019)

Omenirea este distrusă aproape în întregime, însă o tânără, care a fost crescută de un android, ajunge să cunoască un alt om. Din acel moment lucrurile încep să prindă un alt contur. Clara Rugaard, Rose Byrne și Hilary Swank sunt rolurile principlae în acest thriller SF captivant.

3. Titan (2018)

Thriller-ul SF ”Titan” ne arată prin ce trebuie să treacă un soldat, interpretat de Sam Worthington, pentru a salva omenirea. O transformare genetică îl va pune într-o altă lumină în fața soției sale.

4. Interstellar (2014)

De pe listă nu putea lipsi ”Interstellar”, un film tulburător despre dispariția rasei umane. Matthew McConaughey, Anne Hathaway și Jessica Chastain vă vor ține cu sufletul la gură în încercarea lor de a găsi o cale pentru a salva omenirea.

5. Elysium (2013)

Cu o distribuție de excepție, din care fac parte Matt Damon și Jodie Foster, ”Elysium” este un thriller violent, care urmărește diferențele uriașe dintre bogații planetei și oamenii de rând. Acțiunea este plasată în anul 2154.

elysium netflix

6. Călătorie către sfârșit (2018)

Un avocat este nevoit să-și caute cu disperare viitoarea soție într-o țară lovită de un cataclism. Theo James și Forest Whitaker sunt eroii acestui thriller SF impresionant.

7. Altered Carbon (serial)

”Altered Carbon” este unul dintre cele mai captivante seriale originale Netflix.

altered carbon
Sezonul 2 din ”Altered Carbon” apare în luna februarie

Acțiunea se petrece în viitor, când oamenii au devenit nemuritori. Serialul urmărește aventurile lui Takeshi Kovacs, un fost mercenar, care este readus la viață după 250 de ani în care a fost înghețat. Acesta trebuie să rezolve o crimă extrem de complicată. Primul sezon a apărut în 2018 și datorită interesului crescut, Netflix a anunțat că sezonul 2 o să apară pe 27 februarie.

8. Star Trek Discovery (serial)

Serialul, care a ajuns la al doilea sezon, se concentrează pe viața echipajului de pe nava ”Discovery”. Păstrând oarecum acțiunea din serialele mai vechi, cum ar fi seria originală ”Star Trek”, ”Star Trek Discovery” are în centru războiul dintre Federație și Imperiul Klingonian.

star trek discovery

9. Better Than Us (serial)

Este un serial în limba rusă, singurul de altfel de acest gen produs de Netflix. Acțiunea se petrece în viitor, în Moscova, unde roboții sunt aproape identici oamenilor. Astfel, o familie ajunge să aibă în casă un android criminal.

10. Another Life (serial)

Serialul ”Semne de viață” a fost lansat în 2019 și o are drept personaj principal pe Niko Breckinridge, care are misiunea de a lua primul contact cu o specie de extratereștri.

Publicat: 08 Feb. 2020, 18:00 General
Pe aceeași temă