Filme și seriale Netflix pe care să le urmărești în ianuarie 2020

Publicat: 16 ian. 2020, 21:21 Autor: alina.serea Life
Filme și seriale Netflix pe care să le urmărești în ianuarie 2020

Ianuarie 2020 vine cu o mulțime de surprize din partea platformei Netflix. Mai multe filme și seriale au premiera în prima lună din an.

Netflix și-a îmbogățit grila de filme și seriale pentru ianuarie 2020. Iată cele mai promițătoare titluri:

Filme și seriale Netflix ianuarie 2020

Patinând prin viaţă

După o interpretare extrem de dedicată în horror-ul Crawl, actriţa Kaya Scodelario are parte de un nou rol dificil, cel al unei patinatoare ce visează la o carieră olimpică. Deşi pentru ea a patina este la fel de important ca respiratul (o replică din trailer), o traumă din trecut face ca fiecare ieşire pe gheaţă să necesite un consum psihologic gigantic. La un moment dat Kat înţelege că de una singură nu poate câştiga o medalie şi tocmai atunci intră în scenă un patinator în căutarea unei partenere pentru competiţiile de perechi. Noi încadrăm acest serial la porţia de „sirop” lunară, dar, cine ştie, Spinning Out ar putea fi mai mult de atât.

Toți pistruii din lume

Toată școala vorbește doar despre Campionatul Mondial de fotbal, care se-apropie cu pași repezi, însă adolescentul Jose Miguel (Hanssel Casillas) nu dă doi bani pe sport. Asta până când află că fata pe care o iubește e microbistă. Tânărul se înscrie în echipa școlii, sperând să-și cucerească colega prin prestații remarcabile în teren. Hai să vedem ce poate!

Dracula 

Creat de scenariștii lui „Sherlock” și „Doctor Who”, acest serial de groază ne trimite înapoi în timp, în Transilvania anului 1897, unde știi foarte bine cu cine ne reîntâlnim. Potrivit sinopsisului oficial, Contele Dracula (Claes Bang) va fi prezentat de data asta nu doar în tradiționla lumină sângeroasă, ci îi vom explora și latura vulnerabilă.

Citește și: Care au fost cele mai urmărite 20 de seriale TV pe Netflix în 2019

Hoţii din pădure

Poate că Thieves of the Wood pierde puncte din cauza asemănărilor frapante cu legendele lui Robin Hood, dar ce te faci când aventurile protagonistului, Jan de Lichte, sunt mult mai ancorate în realitate decât cele ale lui Robin Hood?

Sunt un ucigaș

Dacă te fascinează psihologia crimei, acest serial documentar îți oferă informațiile direct de la sursă. În așteptarea execuției, condamnații la moarte pentru crimă cu premeditare se așază în fața camerei de filmat și povestesc cum au ajuns în punctul ăsta din care nu există întoarcere.

Furie 

Furie” se anunță a fi un fel de „Taken” vietnamez, cu o femeie în locul lui Liam Neeson. Hai (Veronica Ngo) este o fostă mafiotă, care s-a retras din lumea crimei organizate după ce a devenit mamă.

Mamma Mia!

Cu un scenariu croit pe versurile suedezilor, „Mamma Mia!” o găsește pe Sophie (Amanda Seyfried) în pragul nunții mult visate. Cununia va avea loc pe o edenică insulă grecească, iar printre invitați se numără trei bărbați cu care mama miresei (Meryl Streep) a avut aventuri în tinerețe. Unul dintre ei (Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin Firth) este tatăl biologic al Sophiei, dar nimeni nu știe exact care!

Citește și: Când apare sezonul 5 al serialului Lucifer. Este așteptat de toți utilizatorii Netflix

Program Netflix ianuarie 2020

  • Netflix 17 ianuarie 2020: Ares Hip-Hop Evolution (sezonul 4), Sex Education (sezonul 2), Tyler Perry’s A Fall from Grace
  • Netflix 20 ianuarie 2020: Family Reunion (sezonul 2)
  • Netflix 23 ianuarie 2020:The Ghost Bride
  • Netflix 24 ianuarie 2020: A Sun Chilling Adventures of Sabrina (sezonul 3), You Cannot Hide Rise of Empires: Ottoman The Ranch (ultimul sezon)
  • Netflix 29 ianuarie 2020: Next In Fashion Night on Earth Omniscient
  • Netflix 31 ianuarie 2020: Bojack Horseman (sezonul 6, partea B), I AM A KILLER (sezonul 2)

 

Publicat: 16 ian. 2020, 21:21 Autor: alina.serea Life
Pe aceeași temă