Când începe sezonul 2 al serialului Netflix Narcos: Mexico

Publicat: 12 Feb. 2020, 16:00 General
Când începe sezonul 2 al serialului Netflix Narcos: Mexico

Sezonul 2 al serialului Narcos: Mexico este așteptat cu sufletul la gură de fani. Fără îndoială, aceasta a fost una dintre cele mai urmărite producții ale platformei Netflix. Primul sezon, care a fost difuzat în 2018, a fost extrem de bine primit de public, așa că Netflix și-a anunțat încă de atunci intenția de a difuza și sezonul doi. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit: în această săptămână, fanii serialului Narcos: Mexico vor putea urmări continuarea poveștii lui Miguel Angel Felix Gallardo.

Narcos: Mexico revine cu sezonul 2 pe 13 februarie

În primul sezon, serialul Narcos: Mexico, care aparține platformei Netflix, s-a concentrat pe întreaga poveste a cartelului Guadalajara. În anul 1980, traficul de droguri din Mexic era făcut de persoane independente, care nu lucrau în grupuri organizate. Asta până când Felix Gallardo, interpretat de Diego Luna, începe să facă ordine și să pună bazele unei afaceri, care avea să devină cel mai mare cartel de droguri din lume. Acțiunea serialului îl include și pe agentul DEA Kiki Camarena, interpretat de Michael Pena, care se mută împreună cu familia în Guadalajara. Acesta face tot posibilul pentru a lupta împotriva traficului de droguri și mai ales pentru a destrăma imperiul creat de Gallardo. Până la finalul sezonului, creatorul cartelului Guadalajara nu mai știe în cine să aibă încredere și bănuiește că are oameni în interior care oferă informații guvernului. În ultimul episod din primul sezon, agenții DEA descoperă cadavrul lui Kiki Camarena, iar Felix este trădat de guvernator și ajunge pe mâna poliției. Totuși, acesta reușește să ajungă la o înțelegere, iar DEA începe Operațiunea Legenda, pentru a distruge celebrul cartel mexican.

Sezonul 2 din Narcos: Mexico, care va fi lansat oficial pe 13 februarie pe Netflix, urmărește războiul dintre cartelul Guadalajara și agenții care luptă împotriva traficului de droguri. Felix Gallardo a devenit între timp ”El Padrino”, nașul cartelului mexican de droguri și încearcă să-și extindă afacerile și să dețină în continuare controlul imperiului. Cum banii fac legea, Gallardo are sub control chiar și armata, astfel că DEA trebuie să ajungă la el prin alte metode. Agenții sub acoperire sunt cea mai la îndemână soluție.

Managerul de locație al serialului Narcos a fost ucis

Carlos Munoz Portal, care era manager de locație pentru serialul Narcos, a fost împușcat mortal în timp ce căuta cele mai potrivite locuri pentru filmări. Acesta avea 37 de ani și a fost găsit într-o mașină, în apropierea orașului mexican Temascalapa. Tragedia a avut loc pe 15 septembrie 2017. Autoritățile au dat de înțeles că este posibil ca bandele de traficanți de droguri să fi fost implicate.

Publicat: 12 Feb. 2020, 16:00 General
Pe aceeași temă