Toni Iuruc, despre Simona Halep și acuzația de dopaj! Ce a dezvăluit: „O strategie de…”

Publicat: 04 nov. 2022, 13:21 Autor: Camelia Vedete

În urmă cu câteva zile, a fost făcută publică informația potrivit căreia Simona Halep a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă. Mai exact, marea jucătoare de tenis a fost prinsă dopată la un test anti-doping.

Mai mult, anunțul a fost făcut chiar de sportivă, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.”, scria Simona Halep.

Așadar, Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj cu Roxadustat, la începutul lunii noiembrie. Sportiva are 20 de zile la dispoziţie pentru a contesta actul de acuzare sau pentru a încheia un acord de recunoaştere. Astfel, echipa ei de lucrează la strategia de apărare.

„Oamenii au o strategie de apărare. Este un caz destul de complex. Are o echipă de avocaţi, ea este singura care poate să răzbată.”, a spus Toni Iuruc, potrivit observatornews.ro.

Cine este, de fapt, bărbatul care o răsfață pe Simona Halep după divorț

 Simona Halep a avut parte de mult răsfăț în acest weekend și a dezvăluit totul pe Instagram.

Fanii se întreabă acum dacă sportiva și-a refăcut viața după divorțul de Toni Iuruc. Nu se știe exact care este statulul ei relațional. Mai mult, Simona este numai un zâmbet, după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică.

Fosta soție a lui Toni Iuruc a dezvăluit cine o răsfață după ce a semnat actele de divorț. Ea l-a etichetat într-o postare pe InstaStory pe Mitea Iulian, cunoscut tuturor din emisiunea Chefi la cuțite.

Pentru cei care nu știu, Iulian Mitea a făcut parte în 2017 din echipa mov condusă de chef Scărlătescu. Din aceeași echipă au mai făcut parte Angie Cobut, Iulian Mitea, Lorant Erdei, Dihn Thi Binh Minh, Andrei Luță, precum și Gianny Bănuță. Citește continuarea aici.

Publicat: 04 nov. 2022, 13:21 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă