Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere cu el! A primit flori și a făcut tot public: „Din suflet îți mulțumesc…”

Publicat: 27 sept. 2022, 15:29 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere cu el! Simona Halep își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Sportiva este foarte fericită și vrea să arate că există viață și după divorț.

Simona Halep are motive să fie bucuroasă! Astăzi, 27 septembrie, frumoasa sportivă își serbează ziua de naștere și este înconjurată de familie și prieteni. Tenismena a postat pe rețelele de socializare fotografii prin care arată cum se răsfață în această zi specială.

Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere cu el!

Simona a fost să își aranjeze părul, s-a întâlnit cu prietenii și a primit foarte multe flori. Stilistul ei a și postat o fotografie, iar ea îi mulțumește pentru că a făcut-o să se simtă frumoasă și specială. Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris sportiva la poza postată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani

Simona Halep s-a născut pe data de 27 septembrie 1991, în Constanța, într-o familie de aromâni. La vârsta de patru anișori, campioana și-a descoperit pasiunea pentru tenis. L-a avut atunci ca antrenor pe fratele ei, Niculae. La vârsta de șase ani, Simona Halep petrecea mult timp cu racheta în mână și nu trecea zi fără să joace pe terenul de tenis.

Simona Halep, prima apariție după operația la nas!

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc și imediat după și-a făcut o operație estetică. Se pare că, sportiva avea nevoie de această rinoplastie.

Simona Halep a trecut printr-o rinoplastie din cauza unor probleme de sănătate. Tenismena și-a schimbat și look-ul cu această ocazie și acum a ieși pentru prima dată cu „noul nas” în lume.

Mai mult, Simona s-a îmbrăcat sport, vestimentația în care se simte cel mai bine, la care a accesorizat o șapcă brodată cu un mesaj motivațional. Acesta se potrivește perfect schimbărilor recente din viața ei: „The good times are coming”. Vezi fotografiile aici.

Publicat: 27 sept. 2022, 15:29 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă