Simona Halep, prima apariție după operația la nas! Cum arată acum sportiva

Publicat: 17 sept. 2022, 08:48 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep, prima apariție după operația la nas! Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc și imediat după și-a făcut o operație estetică. Se pare că, sportiva avea nevoie de această rinoplastie.

Simona Halep a trecut printr-o rinoplastie din cauza unor probleme de sănătate. Tenismena și-a schimbat și look-ul cu această ocazie și acum a ieși pentru prima dată cu „noul nas” în lume.

Mai mult, Simona s-a îmbrăcat sport, vestimentația în care se simte cel mai bine, la care a accesorizat o șapcă brodată cu un mesaj motivațional. Acesta se potrivește perfect schimbărilor recente din viața ei: „The good times are coming”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep, prima apariție după operația la nas!

Mai mult, tenismena a mărturisit că se confruntă cu problemele cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat. Simona a mai spus că în urma intervenției legate de problema cu respirația, a profitat de ocazie și a decis să își facă și o procedură estetică.

Astfel, în urma celor două intervenții, jucătoarea de tenis a mai declarat că totul a decurs foarte bine, iar în câteva săptămâni se va întoarce pe terenul de joc.

„Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.”, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Sursa foto: PROSPORT

Publicat: 17 sept. 2022, 08:48 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă