Simona Halep s-a operat la față după divorț! Cum arată acum: „Am profitat de această ocazie”

Publicat: 12 sept. 2022, 17:38 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep s-a operat la față după divorț! Cum arată acum. Simona Halep s-a operat după divorț. Sportiva a recurs la o procedură estetică, din cauza unor probleme mai vechi.

La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep s-a operat. Sportiva a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care aceasta se afla pe patul de spital. Mai exact, sportiva s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, din cauza problemelor pe care le avea cu nasul.

Simona Halep s-a operat la față după divorț! Cum arată acum

Mai mult, tenismena a mărturisit că se confruntă cu problemele cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat. Simona a mai spus că în urma intervenției legate de problema cu respirația, a profitat de ocazie și a decis să își facă și o procedură estetică.

Astfel, în urma celor două intervenții, jucătoarea de tenis a mai declarat că totul a decurs foarte bine, iar în câteva săptămâni se va întoarce pe terenul de joc.

„Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.”, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Simona Halep, în război cu soția antrenorului ei: „Nu o să pună mâna pe Patrick”

Simona Halep s-a operat la față după divorț! Cum arată acum. Soția lui Patrik Mouratoglou, Ada Obilu, este foarte nefericită din cauza relației antrenorului cu românca Simona Halep.

Soția lui Patrick Mouratoglou, Ada Obilu, nu pare să fie foarte fericită cu relația pe care soțul ei o are cu Simona. Sursele clasa I D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) din sudul Franței au dezvăluit că Ada ar fi avut o discuție extrem de aprinsă cu grupul ei de prietene: ”D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun >. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu.

Publicat: 12 sept. 2022, 17:38 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă