Simona Halep, în compania altei persoane după divorț! Cu cine își petrece diminețile

Publicat: 11 sept. 2022, 11:14 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep, în compania altei persoane după divorț! Bomba anului în showbizul românesc a fost divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. După ce s-au separat, fiecare a luat-o pe drumul său.

Simona Halep a apărut, recent, în compabia altei persoane. Se pare că pentru sportivă există viață după divorț și nu ezită să le arate asta și fanilor din mediul online.

Simona Halep, în compania altei persoane după divorț!

Mai mult, Simona Halep a postat o fotografie, pe pagina personală de Instagram, în care aceasta se afla in compania unei prietene.

Astfel, se pare că, sportiva nu locuitește singură. Asta pentru că pe imagine era afișat un mesaj în care scria „Dimineață însorită”, iar poza a fost publicată destul de devreme.

Simona Halep a șters toate fotografiile cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat acum două zile la notoar. Sportiva nu a stat prea mult pe ganduri și a șters tot trecutul. Simona a dat delete la toate fotografiile de pe rețelele de socializare în care apărea împreună cu Toni Iuruc.

Cu toate acestea, o fotografie a rămas pe contul de socializare al sportivei. Este vorba despre o poză publicată pe data de 25 iulie 2021, în care aceștia se aflau la un eveniment în familie.

Simona Halep divorțează din cauza unui bărbat!

Simona Halep și Patrick Mouratoglou par să fie un cuplu, după modul în care decurge relația lor. În tenisul feminin, inclusiv în cel românesc, se întâlnesc astfel de situații. Relațiile foarte apropiate sunt „mascate” de un contract jucătoare-antrenor. Iar un exemplu concret ar fi Monica Niculescu, care trăiește de 15 ani cu antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, căsătorit și cu doi copii, arată PROSPORT.RO.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep se mută după divorțul de Toni Iuruc! Unde pleacă definitiv

Simona Halep divorțează din cauza unui bărbat! De când a ieșit la iveală despărțirea de soțul ei, Simona Halep a dispărut complet din mediul online. Jucătoarea de tenis nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nu a mai postat nimic pe rețelele sociale. Ba chiar mai mult, sportiva nu s-a înscris nici la turneul WTA 500 de la Tokyo.

Simona Halep se mută după divorțul de Toni Iuruc. Însă, acum se zvonește că sportiva ar avea în plan să se mute pentru o perioadă din România. Simona ar avea ca destinație Nisa, un oraș din Franța, aceasta fiind cucerită de Coasta de Azur.

Publicat: 11 sept. 2022, 11:14 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă