Cine este, de fapt, bărbatul care o răsfață pe Simona Halep după divorț

Publicat: 04 oct. 2022, 13:54 Autor: Camelia Vedete

Cine este, de fapt, bărbatul care o răsfață pe Simona Halep după divorț. Simona Halep a avut parte de mult răsfăț în acest weekend și a dezvăluit totul pe Instagram.

Fanii se întreabă acum dacă sportiva și-a refăcut viața după divorțul de Toni Iuruc. Nu se știe exact care este statulul ei relațional. Mai mult, Simona este numai un zâmbet, după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică.

Simona Halep, există viață după divorț

Fosta soție a lui Toni Iuruc a dezvăluit cine o răsfață după ce a semnat actele de divorț. Ea l-a etichetat într-o postare pe InstaStory pe Mitea Iulian, cunoscut tuturor din emisiunea Chefi la cuțite.

Pentru cei care nu știu, Iulian Mitea a făcut parte în 2017 din echipa mov condusă de chef Scărlătescu. Din aceeași echipă au mai făcut parte Angie Cobut, Iulian Mitea, Lorant Erdei, Dihn Thi Binh Minh, Andrei Luță, precum și Gianny Bănuță.

Cine este, de fapt, bărbatul care o răsfață pe Simona Halep după divorț

Iulian Mitea este un bucătar celebru care a devenit sous-chef înainte să împlinească vârsta de 25 de ani. El a gătit pentru Roman Abramovici si Naomi Campbell şi a vrut să câştige competiţia ”Chefi la cuţite”. Nu i-a ieșit, dar nu a renunțat la marea lui pasiune.

Mitea s-a specializat în Marea Britanie, dar acum locuiește în România, părinții lui fiind de loc din Constanța, orașul natal al Simonei Halep. El a ajutat și la deschiderea unui restaurant în Sibiu.

Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere cu el!

Sportiva este foarte fericită și vrea să arate că există viață și după divorț. Simona Halep are motive să fie bucuroasă! Astăzi, 27 septembrie, frumoasa sportivă își serbează ziua de naștere și este înconjurată de familie și prieteni. Tenismena a postat pe rețelele de socializare fotografii prin care arată cum se răsfață în această zi specială.

Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere cu el!

Simona a fost să își aranjeze părul, s-a întâlnit cu prietenii și a primit foarte multe flori. Stilistul ei a și postat o fotografie, iar ea îi mulțumește pentru că a făcut-o să se simtă frumoasă și specială. Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris sportiva la poza postată.

Publicat: 04 oct. 2022, 13:54 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă