Tily Niculae, probleme de sanatate din cauza psoriazisului. Ce a patit vedeta VIDEO

Publicat: 01 Jul. 2019, 17:17 Vedete

Fosta actrita din serialul La bloc are, in continuare, probleme cu boala de care sufera. Este vorba de psoriazis, o problema comuna pentru multi.

Tily Niculae, probleme de sanatate din cauza psoriazisului. Vedeta sustine ca, in ultimele zile, aceasta boala dermatologica s-a agravat. Simptomele s-au inrautatit si Tily Niculae nu stie ce sa mai faca. Singura ei solutie a fost sa fuga pe litoralul romanesc.

Psoriazisul lui Tily Niculae s-a agravat in ultimele saptamani. Cu toate ca nu are voie sa se expuna la soare, vedeta sustine ca razele ii amelioreaza cat de cat problema. Foloseste factor de protectie SPF 50 si sta si la umbra. Face baie in mare si imediat ce iese reaplica un strat de crema de protectie.

Cu toate astea, vedeta recunoaste ca problemele ei de sanatate se datoreaza si faptului ca nu face miscare. Tily Niculae sustine ca o dor toate oasele din cauza faptului ca este sedentara, problema cu care multi dintre romani se confrunta.

Tily Niculae, probleme de sanatate din cauza psoriazisului

„Mă scoate din sărite psoriazisul și am fugit la mare. În speranța că o să se mai amelioreze am încercat să stau cuminitică la soare. Problema este caă, nici la soare nu am voie să mă expun foarte mult. Cu factor de protecție 50 la orele nepotrivite, mă ard. Cam din lac în puț”, a scris Tily Niculae.

„Mă vait de dureri de oase, oboseală și ce mai trăncăneam eu în 2016. Fac zero mișcare! Sunt o epavă la capitolul mișcare! De când mă știu, crede-mă, nu am stat să mă uit, analizez, probez în fața oglinzii! Eram împăcată cu corpul meu, deși nu am fost vreo slăbuță, nu am avut 90-60-90 niciodată, iar scolioza mi-a dat mari bătăi de cap! Din momentul în care am dat de carnet și mi-am cumpărat mașină, cam aia a fost!

Secretul siluetei sale! Ce mananca Tili Niculae in fiecare zi ca sa ramana slaba

Tily Niculae sufera de psoriazis de cativa ani

Rar am mers cu metroul fiindcă nu mai aveam nervi în trafic, dar să merg pe jos, să mă plimb/alerg prin parc, să fac orice fel de mișcare? Neahhh! După ce am născut, pfoaiii greu am ajuns la kg pe care le aveam! Dar mai greu a fost să mă mint că nu am pielea întinsă, sânii lăsați și multă celulită! Le am! La naiba, pe toate! Acu, nu am avut niciodată cupa D la sâni, deci nu devine atât de tragic când ai sutienul potrivit!

De ce Tily Niculae nu mai apare la tv. Actrita a spus adevarul!

Însă în această vacanță nu știu cum de m-am oprit în fața oglinzii și ochii mai să îmi iasă din orbită! Deși eu la evenimente purtam două perechi de spanx pe dedesupt! Am luat din cap până în picioare fiecare bucățică a corpului meu și mi-am dat seama că arăt dezastruos pentru o femeie de 31 de ani!”, a scris Tili Niculae pe blogul personal.

Tily Niculae, PANICATA: „O voce i-a spus sa se omoare!” Ce s-a intamplat cu vedeta de s-a speriat atat de tare

Publicat: 01 Jul. 2019, 17:17 Vedete
Pe aceeași temă