Tratamente naturale pentru psoriazis! Boala de piele poate fi tinuta sub control

Publicat: 15 aug. 2019, 18:33 Autor: madalina m. Beauty & Style
Tratamente naturale pentru psoriazis! Boala de piele poate fi tinuta sub control

Simptomele psoriazisului sunt incomode si se pot agrava daca nu este aplicat un tratament în timp util. Din fericire, unele tratamente pe baza de plante pentru psoriazis pot ajuta la controlul acestuia.

Anumite tratamente naturale pentru psoriazis au atras atentia multor pacienti care se confrunta cu simptomele bolii. Aceasta afectiune necesita ingrijire medicala de calitate. Cu toate acestea, urmatoarele alternative naturale de tratament pot ameliora cu succes simptomele.

Psoriazisul este o afectiune autoimuna care compromite sanatatea pielii. Se estimeaza ca acesta afecteaza aproximativ 2% din populatie. In multe cazuri, se manifesta simultan cu afectiunea cunoscuta sub numele de artrita psoriazica.

Medicamentele orale si terapia usoara sunt cateva moduri moderne de a face fata simptomelor bolii. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetari pentru a gasi dovezi cu privire la beneficiile plantelor. Insa acestea nu au efecte negative.

Tratamente naturale pentru psoriazis!

Aceste tratamente din plante pentru psoriazis pot ajuta la reducerea inflamatiei si a arsurii cauzate de boala. De fapt, multe extracte din plante sunt folosite pentru a prepara produse medicamentoase in acelasi scop. Gelul de aloe vera are proprietati calmante care reduc disconfortul asociat simptomelor psoriazisului.

Fara indoiala, aloe vera este unul dintre cele mai populare tratamente din plante pentru psoriazis. Datorita proprietatilor sale calmante, antibacteriene si racoritoare, aloe vera este o optiune eficienta pentru a reduce iritatia, durerea si roseata. Aceasta sustine chiar si prevenirea infectiilor.

In mod ideal, aplica pe leziuni gel de aloe vera de trei ori pe saptamana, timp de trei sau patru saptamani. Daca simptomele persista, ia o pauza de o saptamana, apoi incepe din noi tratamentul cu aloe vera. Bronzarea organica. Ce este si cand este permisa

Turmericul este un condiment antiinflamator care apartine aceleiasi familii ca ghimbirul. Te poti bucura de beneficiile turmericului utilizand geluri cu aplicare topica sau diverse preparate naturale. O optiune excelenta este amestecul de pudra de turmeric cu miere naturala. oti utiliza acest remediu pentru psoriazis timp de trei sau patru saptamani.

Strugurii de Orgon (Mahonia aquifolium) au proprietati antiinflamatoare care ii transforma intr-un remediu topic excelent pentru psoriazis. Printre beneficiile acestora intalnim reducerea rosetii si a frecventei aparitiei leziunilor pe piele. Usuca planta si macin-o pentru a obtine un extract sub forma de pulbere. Apoi, adauga pulberea intr-o crema hidratanta.

Decojirea si mancarimea ce apar in caz de psoriazis pot fi ameliorate prin aplicarea topica a galbenelelor comune. Baile in care adaugi cantitati generoase de galbenele pot ajuta la ameliorarea simptomelor psoriazisului.

sursa: dozadesanatate.ro

Publicat: 15 aug. 2019, 18:33 Autor: madalina m. Beauty & Style
Pe aceeași temă