Tily Niculae, PANICATA: „O voce i-a spus sa se omoare!” Ce s-a intamplat cu vedeta de s-a speriat atat de tare

Publicat: 19 Mar. 2018, 20:23 Parenting

De cand nu mai este la tv, Tily este o mama devotata. Aceasta are grija de fiica ei Sofia, de 6 ani.

Tily Niculae, PANICATA de tot ce circura in mediul online. Fosta vedeta din La Bloc a marturisit ca pe internet circula reclame periculoase. Una din ele a fost afisata pe YouTube, in cadrul unui clip video. Era al unei voci care le spunea copiilor sa se omoare. Acest lucru a speriat-o si, de atunci, a decis ca fiica ei sa petreaca doar 30 minute pe zi pe internet.

„Cu tableta are voie 30 de minute pe zi și atât. Își alege dimineața sau seara, de regulă seara pentru că dimineața este prea adormită. Știe că îi afectează vederea și mereu îi spun că e păcat ca la ochii ei frumoși să aibă probleme.

Încă nu am început să-i pun restricție pe site-uri și Youtube pentru că am încredere în ea, dar o să urmeze pentru că am observat că pe un anumit conținut sunt niște reclame nepotrivite.

Tily Niculae, PANICATA: Chiar văzusem un documentar la un moment dat, cu o mamă din Statele Unite, care făcuse ditamai campania pentru că la un joc descărcat pentru copilul ei, care era gratuit, a apărut o reclamă cu o voce care îi spunea să se ducă să se omoare. Vorbesc foarte serios. Chestia aia mi-a atras atenția.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Mar. 2018, 20:23 Parenting
Pe aceeași temă