Tily Niculae, PANICATA: „O voce i-a spus sa se omoare!” Ce s-a intamplat cu vedeta de s-a speriat atat de tare

Publicat: 19 Mar. 2018, 20:23 Parenting

De cand nu mai este la tv, Tily este o mama devotata. Aceasta are grija de fiica ei Sofia, de 6 ani.

Tily Niculae, PANICATA de tot ce circura in mediul online. Fosta vedeta din La Bloc a marturisit ca pe internet circula reclame periculoase. Una din ele a fost afisata pe YouTube, in cadrul unui clip video. Era al unei voci care le spunea copiilor sa se omoare. Acest lucru a speriat-o si, de atunci, a decis ca fiica ei sa petreaca doar 30 minute pe zi pe internet.

„Cu tableta are voie 30 de minute pe zi și atât. Își alege dimineața sau seara, de regulă seara pentru că dimineața este prea adormită. Știe că îi afectează vederea și mereu îi spun că e păcat ca la ochii ei frumoși să aibă probleme.

Încă nu am început să-i pun restricție pe site-uri și Youtube pentru că am încredere în ea, dar o să urmeze pentru că am observat că pe un anumit conținut sunt niște reclame nepotrivite.

Tily Niculae, PANICATA: Chiar văzusem un documentar la un moment dat, cu o mamă din Statele Unite, care făcuse ditamai campania pentru că la un joc descărcat pentru copilul ei, care era gratuit, a apărut o reclamă cu o voce care îi spunea să se ducă să se omoare. Vorbesc foarte serios. Chestia aia mi-a atras atenția.

Tily Niculae, PANICATA

Tily Niculae, PANICATA: Plus că este foarte importantă restricționarea accesului copiilor în online, mai ales la o vârstă atât de fragedă. N-are de unde să știe ce este bine și ce este rău”, a declarat Tily pentru Libertatea.

Vedeta are grija de educatia fiicei sale, Sofia, care la 6 ani vrea sa calatoreasca mult. Tily Niculae sustine ca fiic aei stie deja valoarea banului si are propria pusculita. Strange bani pentru a calatori si pentru a vedea cat mai mult din aceasta lume mare.

Tily Niculae, PANICATA: „Știe valoarea banului pentru că își strânge bani în pușculița ei și pentru că este fan vacanțe. Eu nu știu copii ăștia cu ce gene vin ei, la 6 ani să-ți dorești o vacanță. Acum nu știu dacă o să ne ia și pe noi, dar cert este că ea strânge bani să meargă în vacanță.

Deci da, cunoaște valoarea banului cu atât mai mult cu cât noi nu am învățat-o să îi cumpărăm toată ziua, bună ziua ce vede sau ce aude. 

Tily Niculae, PANICATA: N-am pus-o să ia din banii ei pentru că nu am cum de Popescu care este contabilul casei și la propriu și la figurat și știe exact suma care este, deci s-ar prinde instant și vinovată aș fi eu.

Ea nu are cum să ia decât dacă o instig eu și cum ea știe că aceea este o pușculiță unde nu umblăm decât în momentul în care s-a strâns o sumă exactă, copilul nu umblă”, a mai adaugat vedeta tv.

Publicat: 19 Mar. 2018, 20:23 Parenting
Pe aceeași temă