Mamica a incercat sa le dea copiilor sai o lectie si le-a confiscat telefoanele si tabletele! La scurt timp a regretat totul. Ce au pus la cale micutii intrece orice imaginatie

Publicat: 19 Mar. 2018, 22:30 Parenting

O mamica a povestit cum a incercat sa le dea copiilor sai o lectie, insa totul a fost in zadar.

Femeia a marturisit toate cele intamplate pe contul sau de Twitter, iar la scurt timp a reusit sa le atraga atentia internautilor din intreaga lume. O parte dintre acestia i-au luat apararea, pe cand altii au judecat-o aspru pe mamica din Marea Britanie.

Pe nume Michelle Giggler, femeia a marturisit ca nu stia cum sa mai procedeze atunci cand copiii sai se culcau tarziu din cauza jocurilor pe care le aveau instalate pe telefoane si tablete. Singura solutie pe care mamica a gasit-o a fost sa le ia micutilor dispozitivele, mai ales pe timpul noptii.

Mamica a incercat sa le dea copiilor sai o lectie si le-a confiscat telefoanele si tabletele

La scurt timp de cand a pus in practica aceasta metoda, pe care multi parinti o aplica atunci cand nu isi mai pot controla copiii, femeia a regretat totul. Asta deoarece micutii sai au pus la cale un plan de „razbunare”, ce pare sa fi intrecut orice imaginatie.

Michelle Giggler are patru copii, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani. La fel ca alti micuti de varsta lor, si acestia aveau pe mana telefoane mobile de ultima generatie, dar si tablete. Mamica din Marea Britanie n-a mai suportat insa faptul ca micutii sai se jucau pana tarziu in noapte si nu se odihneau asa cum trebuie.

Asa ca a decis sa isi impedice copiii sa mai stea cu ochii in ecranele dispozitivelor pana la ora 2, cum se intampla in fiecare noapte. Dupa ce le-a confiscat telefoanele si tabletele, micutii au pus la cale o metoda prin care sa isi poata recupera jocurile.

Mamica a incercat sa le dea copiilor sai o lectie si le-a confiscat telefoanele si tabletele

Michelle Giggler a povestit pe Twitter ca intr-o noapte, cand la fel aplicase acea metoda si le-a confiscat telefoanele copiilor sai, iar pe urma le-a dus in dormitorul sau, a avut parte de supriza de proportii.

Copiii femeii isi pusesera alarme la tot soiul de ore ciudate, iar acest lucru a tinut-o pe mamica din Marea Britanie treaza pana dimineata, fiindca nu stiuse cum sa le opreasca. „Sunt impresionata de ingeniozitatea de care au dat dovada si de efortul lor de echipa, dar sunt cu totii pedepsiti”, a povestit mamica, intr-o postare pe Twitter.

La scurt timp, multi dintre parinti au putut vedea si partea amuzanta a respectivei povesti, pe cand altii au decis sa o certe pe femeie si i-au spus ca e prea drastica. „Daca sa fii drastic inseamna sa te asiguri ca cei patru copii ai tai nu sunt idioti si nu stau pana la 2 dimineata pe telefoane, asa vor fi si de acum inainte”, a fost replica femeii.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 19 Mar. 2018, 22:30 Parenting
Pe aceeași temă