Viitoarele mamici isi vor putea tine bebelusii in brate, chiar daca micutii inca nu s-au nascut! Iata cum va fi posibil VIDEO

Publicat: 14 mart. 2018, 11:58 Autor: madalina m. Parenting

Viitoarele mamici isi vor putea tine micutii in brate, chit ca acestia inca nu s-au nascut.

Parintii vor putea sa isi tina micutii in brate, chiar cu cateva luni inainte ca acestia sa vina pe lume. Totodata, momentul in care bebelusul „fictiv” e prezentat celor care asteapta cu nerabdare sa isi cunoasca viitorii copii poate fi ales chiar de acestia.

Aceasta modalitate a fost inventata de catre specialistii din Rusia. Ei sunt de parere ca in unele cazuri, viitoarele mamici se pot asigura astfel ca micutii lor sunt perfect sanatosi in momentul in care se nasc.

Viitoarele mamici isi vor putea tine bebelusii in brate, desi micutii inca nu s-au nascut

Viitoarele mamici vor putea sa isi tina in brate bebelusii pe care ii poarta si in pantece cu ajutorul unei tehnici incredibile. Din cate se pare, aceasta va functiona pe baza unei ecografii cu ultrasunete.

Mai apoi, bebelusul poate fi creat cu ajutorul unei imprimante 3D si arata precum cel real, insa intr-o varianta mult mai mica. Aceasta metoda a aparut recent, iar astfel viitoarele mamici isi pot da seama daca micutii urmeaza sa vina pe lume cu deformatii sau daca prezinta semnele unei boli.

Specialistii de la respectiva firma din Rusia au mai mentionat ca metoda a aparut si pentru acei parinti foarte curiosi care isi doresc sa isi intalneasca viitorii copii mult mai devreme. Totodata, detaliile realizate cu ajutorul imprimantei 3D sunt absolut incredibile.

Modelele 3D ale bebelusilor nenascuti pun accentul in special pe detalii precum forma capului, cea a membrelor si eventuale trasaturi ale fetei. Ivan Gridin, fondatorul companiei care se ocupa de imprimarile 3D a povestit ca a inventat aceasta tehnica atunci cand incerca sa isi ajute o prietena.

Yuliana Recu era si ea la acel moment o viitoare mamica, insa isi facea griji cu privire la sanatatea bebelusului pe care il purta in pantece. Barbatul a mai marturisit ca aceasta voia neaparat sa isi vada copilul.

Tanara incerca sa isi dea seama daca acesta e sanatos, desi medicii ii facusera mai multe teste cu ajutorul ultrasunetelor. Insa, mai erau cateva saptamani pana cand micutul urma sa se nasca, asa ca Ivan Gridin si-a pus in aplicare talentul in ceea ce priveste tehnica de imprimare 3D.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 14 mart. 2018, 11:58 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă