Tibi Clenci, juratul de la ”Bravo, ai stil!”, a fost surprins în brațele unui bărbat

Publicat: 18 nov. 2021, 10:36 Autor: Maria Apostol Vedete

Noului membru al juriului de la „Bravo, ai stil!” îi place să se joacă cu imaginația celor din jurul său. Tibi Clenci, fotograful care l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu în cunoscutul show de modă de la Kanal D, a fost surprins într-o ipostază inedită!

Nu se cunoaște conjunctura, dar Tibi Clenci a fost fotografiat în timp ce îmbrățișa cu patos un bărbat îmbrăcat în alb. Din câte se pare, juratul dă dovadă de foarte mult stil și nu se sfiește să-l „percheziționeze” ca la carte pe misteriosul companion.

După îmbrățișare, Tibi Clenci pare că îi „verifică” atent și posteriorul. Mai multe detalii și imagini, pe CANCAN.RO.

Tibi Clenci a colaborat cu Dior și Chanel

Cu o experiență vastă in domeniul artei vizuale, considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român, Tibi Clenci a cunoscut un uriaș succes internațional. A colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton. A realizat pictoriale inspiraționale publicații glamour din tară și din afara ei. Dar a creat și identități de brand pentru numeroase companii.

Fotografiile dar și viziunea lui Tibi Clenci se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top. Printre ele fiind Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia. Acestea fiind doar câteva titluri din suita impresionantă de publicații internationale pentru care a lucrat celebrul fotograf.

Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția Fashion. A primit de-a lungul anilor trei trofee Elle Style Awards pentru ”Cel mai bun fotograf din România”, ceea ce îi asigura un loc bine meritat pe „Hall Of Fame”, în cadrul Elle International.

”Voi fi un artist în căutarea muzei”

Tibi Clenci spune că se află într-o permanentă căutare a esenței umane. Iar acest lucru se simte în fiecare cadru surprins. Dincolo de imaginea în sine, suprinsă de aparatul foto, a știut întotdeauna să spună o poveste, să contextualizeze. Iar în creațiile sale se insinuează mereu un fel de magică baghetă regizorală.

Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor. Sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii”, spune Tibi Clenci.

Ca jurat la ”Bravo, ai stil!” voi fi un artist în căutarea muzei. A acelei persoane care reușește să inspire. Să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, adaugă acesta.

 

 

Publicat: 18 nov. 2021, 10:36 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă