Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină: „E pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine”

Publicat: 17 mai 2023, 11:43 Autor: Camelia Vedete

Theo Rose, ședință foto de excepție, în ultimul trimestru de sarcină. Artista și viitoarea mămică în vârstă de 25 de ani a luat parte la o sesiune foto, cum altfel, dacă nu cu burtica la vedere.

Cântăreața și-a dorit să-și amintească cu drag de această experiență unică din viața ei, așa că s-a fotografiat în niște ținute care i-au dezvăluit burtica de gravidă, cu puțină vreme înainte de a ajunge la termen.

În iunie, Theo Rose va naște primul ei copil, rodul iubirii dintre ea și partenerul ei, Anghel Damian. Deși ultima ei apariție este demnă de coperta unei reviste, Theo Rose a recunoscut că perioada sarcinii a fost una departe de a fi elegantă, așa cum multe mame știu cel mai bine.

Artista a vorbit și despre aspectele mai puțin „strălucitoare” ale sarcinii, pe care le-a experimentat și ea.

Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină

„N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr, dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea.

Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea.

„E pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine”

Și n-am vrut în nicio revistă, dar eu le-am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deocheată însărcinată fiindcă e pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte.

N-am cui să arăt pozele astea, decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare”, a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose vrea să nască natural: „Am zile când mă mai tem”

Artista a decis să nască natural, deși recunoaște că sunt zile în care se simte înspăimântată de acest gând. Chiar și așa, nu își dorește să dea înapoi, atâta timp când sănătatea îi permite să facă asta.

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: „Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus Theo Rose.

Theo Rose, kilograme în plus

Cântăreața nu s-a confruntat cu un surplus mare de kilograme pe parcursul sarcinii, ba chiar s-a arătat încântată de noile ei forme, după cum scrie demamici.ro.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat. Eu în ultimul trimestru mai degrabă am slăbit, am avut grețurile alea. Cred că plecând de la o greutate de 45 de kilograme, nu m-am mai cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea vreo 55. Ultima dată aveam 53. Eu nu m-am omorât cu mâncatul, dar mă gândesc că e normal să iei în greutate. Voi mai lua și de acum încolo, sunt convinsă. Dar vă spun cinstit, după ce nasc mi-aș dori să rămân pe la 55 de kilograme, așa cum sunt acum. Mi se pare că în sfârșit arăt și eu a om”, a mai spus viitoarea mămică.

Theo Rose, mințită de medicul ginecolog! Era sigură că are băiat: „Mă blocasem și la nume”

Theo Rose a fost cumva mințită de medicul ginecolog! Era sigură că are băiat! Artista le-a povestit fanilor prin ce peripeții a trecut!

Theo Rose și Anghel Damian sunt parcă din ce în ce mai fericiți, după veste că vor deveni părinți. Artista nu mai are mult până să îl aducă pe micuțul lor băiețel pe lume, și iată că, nerăbdătoare, cântăreața face din ce în ce mai multe dezvăluiri din timpul sarcinii.

Theo Rose, mințită de medicul ginecolog!

Așa a făcut și de această dată când, vedeta a decisă le povestească urmăritorilor ei de pe Instagram peripeția de care a avut parte înainte să afle sexul bebelușului. Theo Rose și Anghel Damian au fost păcăliți de medicul care le-a monitorizat sarcina.

M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta. Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat.

Era sigură că are băiat

Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești. În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță, eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha. Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta, Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales.

„Mă blocasem și la nume”

Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha.”, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Publicat: 17 mai 2023, 11:43 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×