The Mission in the Forest 2 revine în București. Se anunță un show incendiar alături de Solomun

Publicat: 29 Apr. 2019, 09:00 Vedete
The Mission in the Forest 2 revine în București. Se anunță un show incendiar alături de Solomun

The Mission și Solomun promit să devină o tradiție, astfel că te așteaptă un show plin de explozie și emotii.

Cand are loc show-ul The Mission in the Forest 2

The Mission in the Forest 2 revine în București. Așa că nu vă faceți planuri pentru 22 iunie, fiindcă locul în care trebuie să fiți începând cu ora 22:00 este în Pădurea Băneasa, la Federația Română de TIR Sportiv (Str. Vadul Moldovei Nr. 14, București).

The Mission in the Forest 2 revine în București

Pentru că iubim dansul in aer liber ne intalnim din nou, pe 22 iunie, la Federația Română de Tir Sportiv pentru The Mission In the Forest 2. Scopul nostru este să sărbătorim muzica și natura cu prietenii si necunoscuții, iar promisiunea noastră este o noapte de muzică încântătoare si bucăți de energie plutitoare în jurul vibrațiilor încântătoare.

Se va desfășura într-o locație unică din Pădurea Băneasa, în partea de nord a Bucureștiului, unde The Mission in the Forest 2 promite un curcubeu kaleidoscopic al muzicii cu surprize care se vor desfășura de seara până dimineața.

Estetica vizuală a petrecerii este de excepție, începând de la scena epică și, bineînțeles, fundalul natural din lemn al petrecerii. Un mod viu și unic de a vedea vara.

Dupa ce intri prin pădurea magică vei auzi sunetul profund și plin de emoții al lui Solomun care răspândește măreție pe ringul de dans, vibe-urile calme si plăcute ale lui Mano le Tough dar și improvizațiile live ale lui Soundopamine, cu influențe care variază de la ritualuri tribale, de jazz, funk, dar și beaturi house chill până la tehno.

Solomun este o forță a naturii. Cu o mișcare a șoldurilor și o ridicare a brațelor poate să facă orice petrecăreț să-i mănânce din palme. Este DJ, producător, omul petrecerilor dar și regizor.

Curriculum pe care Solomun l-a construit de-a lungul anilor este incredibil de bogat. Nu există nici o îndoială că este unul dintre cei mai influenți oameni care au ajutat la realizarea muzicii electronice așa cum este astăzi.

Este precum Mano Le Tough care a făcut din DJ o formă de artă. Conexiunea pe care o crează cu ringul de dans este întotdeauna foarte profundă. Cu un simț real al melodiilor, emoțiilor și structură a pieselor, el crează seturi care produc un impact durabil asupra celor care le aud.

Duoul Soundopamin, format din Chrs & Ntsh, reprezintă muzicieni care se cunosc de-o viată și care s-au întâlnit la cursurile Universității Naționale de Muzică din București, în anul 2012, creându-și de atunci propriul paradis muzical.

Înconjurați de muzică grozavă și vibe-uri demențiale, Pădurea Băneasa va deveni căminul multor amintiri ce se vor crea pe 22 iunie.

Vino să ni te alături sâmbătă într-un cadru fantastic. O aventură senzorială copleșitoare!

Line up The Mission in the Forest 2

Solomun

https://www.facebook.com/SolomunMusic

Mano Le Tough

https://www.facebook.com/manoletough/

Soundopamine

https://www.facebook.com/soundopamine/

 

Prețuri bilete The Mission in the Forest 2

✯ Primul val de BILETE REGULAR în avans 70 LEI: sold out

✯ Al doilea val de bilete regular în avans
BILETE REGULAR în sistem e-ticket: 80 LEI

✯ BILETE REGULAR AVANS: 80 LEI (în rețeaua Bilete.ro)

✯ PRIMUL VAL DE BILETE VIP IN AVANS: 150 LEI

✯ BILETE SUPERVIP ÎN AVANS: 250 LEI

Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

Publicat: 29 Apr. 2019, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă