Tensiuni la ”Survivor România”! Zanni le face praf pe Amna și Alexandra Stan: ”E zero barat. Nu știe nimic, nu înțelege nimic, își dă cu pumnul în cap”

Publicat: 14 Jan. 2021, 11:51 Vedete

Seara trecută a avut loc o ceartă în emisiunea ”Survivor România”. Au apărut neînțelegeri între concurenții din echipa Faimoșilor și s-au aruncat cuvinte grele.

Zanni i-a adresat Amnei critici, formându-se tensiuni în echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. După câteva zile de competiție au apărut neînțelegeri între concurenți. Din punct de vedere fizic, artista Amna nu a avut o zi foarte bună și a acuzat stări de rău. Chiar dacă a primit încurajări din partea colegei de echipă, Elena Marin, Zanni este de părere că aceasta pur și simplu nu ar fi dorit să ia parte la proba zilei. Ulterior, artistul Zanni, văzând că Amna nu ia parte la probă, a reacționat și a criticat-o.

”Femeile sunt puternice și am văzut acum. Nu am crezut. A tras Simona de lemnele alea, Elena, Nemeș, Majda, care are piciorul rupt. Bă, mă, scutești, nu există că e femeie. Fix asta e scuză ei, vai, am tensiune. Nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu. Având în vedere că ea s-a dat bătută și la prima probă și la a doua. A zis că o să mă revanșez. A văzut că ne-am rupt cârca, nu a adus un lemn. Ea își lua tensiunea, săraca. Ce avea, vere, nu avea nimic. Amna e zero barat. Nu știe nimic, ea e ținută așa… Nu înțelege nimic, își dă cu pumnul în cap”, a spus Zanni.

Cântărețul a continuat criticile și la adresa Alexandrei Stan: ”Alexandra Stan nu a terminat traseul. La ea nu mai am pretenții. A zis că nu am văzut nimic până acum, dar eu am judecat-o după ce am văzut până acum”.

Cine sunt concurenții acestui sezon

Echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Aceștia luptă cu echipa războinicilor formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 14 Jan. 2021, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă