Tehnologia care revolutioneaza tot ce stii despre rucsacuri! Este elastic si efectiv pluteste pe spatele tau! Greutatea se reduce cu 80%

Publicat: 24 Aug. 2018, 12:30 Life

Producatorii l-au facut pentru militarii armatei americane, dar dupa ce o sa-l vezi cum functioneaza o sa vrei si tu unul!

Inventia asta se cheama HoverGlide si este un rucsac ce efectiv gliseaza pe doua sine pe spatele tau la fiecare pas. Cum reuseste sa preia aproape toata greutatea resimtiti si de ce este revolutionar l-a facut sa devina viral pe internet.

Corzile elastice care leaga cele doua parti il fac sa sara in sus si in jos in cel mai natural mod cu putinta. Compania care l-a dezvoltat si-a dorit initial sa-l vanda armatei americane, dar tehnologia a fost atat de buna si eficienta incat au reusit sa produca mai multe modele si pentru oricine doreste asa ceva.

Poate reduce forta impactului generat de greutate pe spatele tau cu pana la 86%. Cel mai bine se poate observa modul in care rucsacul “lucreaza” in filmuletul de la finalul articolului.

E foarte important e retinut, ca sa nu existe confuzii, faptul ca greutatea efectiva a rucsacului ramane aceeasi, ceea ce se imbunatateste este impactul greutatii pe umerii celui care o poarta.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Aug. 2018, 12:30 Life
Pe aceeași temă