Cum vor arăta oamenii în anul 3000. Experţii trag un semnal de alarmă: „Vor avea două rânduri de pleoape şi cocoaşă”

Publicat: 07 mart. 2024, 12:48 Autor: Hermina Hagianu News
Cum vor arăta oamenii în anul 3000. Experţii trag un semnal de alarmă: Vor avea două rânduri de pleoape şi cocoaşă

Din cauza dependenţei de tehnologie, în anul 3000 oamenii şi-ar putea transforma total înfăţişarea. Experții au creat un model numit Mindy” care oferă o imagine mai clară despre înfățișarea lumii în viitor.

Pentru cei mai mulți oameni, în secolul vitezei, un moment fără tehnologie, poate părea o eternitate. Pentru a trage un semnal de alarmă, cercetătorii au creat un model, numit „Mindy”, cu speranța că oamenii vor realiza ce efecte grave pot avea telefoanele sau laptopurile asupra corpului uman, potrivit dailymail.co.uk.

Cum vor arăta oamenii în anul 3000

Timpul pe care îl petrecem cu ochii în jos la telefon sau în sus la ecranul computerului ne va schimba postura. Potrivit cercetătorilor, mâinile vor căpăta o formă de clește, după cum ținem telefonul în mână.

„Modul în care ținem telefoanele în mână poate provoca efort în anumite puncte de contact, provocând astfel sindromul tunelului cubital. Menținerea cotului îndoit pentru o perioadă lungă de timp – cel mai adesea, în timp ce se ține telefonul în mână – poate întinde nervul din spatele cotului și poate exercita presiune asupra acestuia”, a spus Dr. Djordjevic.

Orele pe care le petrecem cu ochii în telefoane nu vor avea ca rezultat doar spatele cocoșat, ci și gâturile mai groase.

„Când lucrezi la un computer sau te uiți la telefon în jos, mușchii din spatele gâtului trebuie să se contracte pentru a-ți ține capul sus. Cu cât te uiți mai mult în jos, cu atât mușchii trebuie să lucreze mai mult pentru a-ți menține capul sus.

Acești mușchi pot deveni excesiv de obosiți dacă ne uităm de sus la smartphone-urile și tabletele sau ne petrecem cea mai mare parte a zilei de lucru pe computere”.

Mindy a fost creată de Toll Free Forwarding.

„Am obținut cercetări științifice și opinii ale experților asupra acestui subiect, înainte de a colabora cu un designer 3D pentru a crea omul viitorului care se schimbă din punct de vedere fizic, din cauza utilizării constante a telefonului, laptopurilor și a altor tehnologii”, au spus reprezentanții Toll Free Forwarding.

 

 

Sursă foto: tollfreeforwarding.com

Publicat: 07 mart. 2024, 12:48 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă