Taximetrista romanca, chinuita in Spania! A fost strangulata si incendiata de doi clienti, dar a reusit sa se salveze! Cum

Publicat: 13 mart. 2019, 20:00 Autor: madalina m. News 2

Femeia se numeste Ani Voinea, iar cazul sau este unul foarte socant. Taximetrista originara din Romania a fost chinuita de doi clienti, insa a reusit sa scape cu viata.

Taximetrista romanca, chinuita in Spania! Romanca lucra in Spania si se afla chiar in orele de munca. Ea practica taximetria, dar a avut parte de un episod socant. Doi clienti au atacat-o pe taximetrista romanca, in mod brutal, pentru ca aveau de gand sa o jefuiasca si sa ii fure masina.

Totul s-a petrecut cu cateva zile in urma, in orasul spaniol La Coruna. Femeia a fost atacata sambata seara, cand doi tineri s-au urcat in masina ei si i-au cerut sa ii duca pe o strada din cartierul Viono. Cand au ajuns la destinatie, clientii au tabarat pe taximetrista romanca si au incercat sa o asfixieze.

Taximetrista romanca, chinuita in Spania

De asemenea, chinul a continuat, pentru ca Ani Voinea a inceput sa se lupte cu agresorii ei. Astfel ca, unul dintre tineri a incercat sa ii dea foc femeii cu o bricheta pe care i-o tinea in zona parului!

O taximetrista romanca a fost chinuita in ultimul hal, in Spania

Taximetrista a reusit sa ramana calma, iar astfel a supravietuit si a scapat de cei care au atacat-o. A marturisit insa ca a fost la un pas sa lesine. Atunci a activat butonul de panica, din masina. Datorita acestuia, si-a salvat viata, pentru ca acel buton a declansat o sirena puternica.

Cum s-a salvat taximetrista romanca!

Mai mult, Ani Voinea a claxonat puternic pentru a le atrage atentia trecatorilor. Cand au vazut ca nu o pot controla pe romanca, hotii s-au speriat si au fugit de la locul incidentului. „Am observat de la inceput ca sunt nervosi. M-am uitat la ei in oglinda retrovizoare si m-am temut de ce e cel mai rau, pentru ca pareau pusi pe rele. Am fost la un pas sa lesin, atat de tare m-a strans de gat, dar am reusit sa scap. Butonul de siguranta mi-a salvat viata, pentru ca cei doi s-au speriat”, a povestit femeia, potrivit celor de la stiridiaspora.ro.

Desi aproape si-a pierdut viata, in urma intamplarii foarte socante, femeia e hotarata sa nu renunte la practicarea taximetriei. „Este viata mea, meseria mea, din asta traiesc”, a marturisit Ani Voinea. Aceasta locuieste in orasul spaniol La Coruna de 17 ani de zile si lucreaza pe taxi din luna ianuarie a anului trecut. Politia a deschis o ancheta in cazul ei, agresorii urmand sa fie depistati.

Publicat: 13 mart. 2019, 20:00 Autor: madalina m. News 2
Pe aceeași temă