Acest cuplu a avut un sfarsit groaznic, chiar cand se afla in vacanta! Sotii au intrat rapid intr-un taxi, dar a fost prea tarziu. VIDEO socant

Publicat: 14 oct. 2018, 11:42 Autor: madalina m. Life

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de un sfarsit groaznic!

Cei doi soti se aflau in vacanta, dar nu s-au putut bucura asa cum trebuie de acele momente si au avut partea de un sfarsit groaznic. Asta deoarece zona pe care au ales-o pentru concediul lor a fost inundata in doar cateva ore, dupa ce a inceput sa ploua torential.

Mai mult, sotii au murit imediat ce s-au adapostit intr-un taxi pentru ca nu mai puteau face fata rafalelor de furtuna. Intr-un videoclip publicat pe retelele sociale, se poate vedea ca din cauza inundatiei a fost provocata si o alunecare de teren.

Oamenii au avut partea de un sfarsit groaznic atunci cand se aflau in vacanta in Mallorca, in Spania. Din cauza unei inundatii care s-a iscat din senin, cei doi soti din Anglia au decedat, chiar in momentele de sejur.

Autoritatile din Spania au confirmat ca sotii si-au pierdut vietile in inundatia care s-a petrecut in seara de joi. Acestia s-au numarat printre cele 5 victime care au murit din pricina schimbarilor foarte extreme ale vremii.

Tragedia i-a lasat pe apropiatii sotilor din Anglia fara cuvinte. Pana in momentul de fata, numele celor doi nu a fost facut public. Familia a fost cea care si-a dorit sa se pastreze anonimatul.

Sotii au avut parte de un sfarsit groaznic. Ei s-au adapostit intr-un taxi si se aflau in oraselul Sant Lorrenc, aflat la cativa kilometri de capitala Palma. In imaginile suprinse cu viitura se pot vedea zeci de masini avariate.

De asemenea, inundatia a starnit si o alunecare de teren, dupa ce au picat foarte multi litri de ploaia. S-ar parea ca masina in care se afla cuplul englez ar fi fost inghitita de valurile de uriase de mal.

Momentele critice s-au petrecut in Mallorca dupa ce un rau a iesit din matca, odata ce s-a umflat neobisnuit de tare din cauza precipitatiilor. Autoritatile spaniole au anuntat ca zeci de oameni au fost dati disparuti.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 14 oct. 2018, 11:42 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă