Cum se fura din bagaje, pe pista de avioane. Un angajat a fost filmat in timp ce deschidea un troller VIDEO

Publicat: 16 sept. 2018, 15:14 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Imagini socante filmate de un calator care tocmai se pregatea de imbarcare, pe pista.

Acesta a vazut cum se fura din bagaje, pe pista. In timp ce el era la scara, asteptand sa urce spre locul din avion, a zarit un angajat. Barbatul se ocupa de transportarea bagajelor din interiorul aeroportului spre cala avionului garat pe pista.

Crezand ca nu il vede nimeni, a atentat la o valiza neagra, mai luxoasa. Sau cel putin asa pare de la aceasta distanta. La inceput procedeaza timid, ca sa nu atraga atentia asupra lui. Cand vede ca ii e greu sa bage mana pe furis, lasa rusinea la o parte.

Acesta a reusit sa deschida trollerul negru pe jumatate. A bagat mana in el si a scotocit de zor. Intamplarea are loc pe aeroportul din Ibiza. Cursa urma sa zboare din aceasta locatie spre Madrid, Spania, informeaza mirror.co.uk.

Cum se fura din bagaje, pe pista de avioane


Cum era normal, conducerea aeroportului a aflat de acest incident. Angajatul din imagini a fost identificat si dat pe mana politiei. Acesta se angajase cu 3 zile inainte de incidentul filmat. Barbatul va fi trimis in judecata pentru faptele sale.

Cum se fura din bagaje, pe pista de avioane. Un angajat a fost filmatAcesta ar fi furat o boxa portabila, de culoare rosie. Imaginile video arata cum baga mana in troller si scoate boxa. Apoi si-o baga in buzunar, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Bagajul apartinea unei femei care ii cumparase boxa fiului sau.

Cum se fura din bagaje, pe pista de avioane. Un angajat a fost filmat„Chiar m-am bucurat pentru ca am luat-o. Era un cadou pentru ziua fiului meu. Stiu ca isi dorea una mult si am zis sa ii fac o surpriza”, a marturisit pasagera pagubita.

Publicat: 16 sept. 2018, 15:14 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×