De ce Stefan Banica Jr. s-a casatorit in secret cu Lavinia Pirva? Cristi Brancu a explicat motivul

Publicat: 16 Sep. 2018, 15:30 News 3

Stefan Banica Jr. nu este la prima sa nunta. Artistul a mai fost casatorit, in trecut, de cateva ori si fiecare eveniment a fost mediatizat.

Dar ultima sa casnicie a avut loc in mare secret. De ce Stefan Banica Jr. s-a casatorit in secret cu Lavinia Pirva? Jurnalistul si prezentatorul tv Cristi Brancu a dezbatut acest subiect. Conform postarii sale de pe blog, cantaretul ar fi ajuns la o maturitate in care isi da seama ca, cel mai important lucru e sa ai o relatie cu un om, nu sa o etalezi pe tava.

„Am stat și m-am gândit cum și-a schimbat comportamentul față de nuntă Ștefan Bănică Junior de-a lungul anilor. E adevărat, când a avut relația cu nadia Comăneci sau când a avut celebra, frumoasa și pasionala relație cu Cristina Țopescu, încă jnu a ajuns la căsătorie, deși Cristinei îi spunea că poate să facă lucruri necugetate dacă ea nu se întoarce la el. Într-o bună zi, însă, apare Mihaela Rădulescu. se desfășoară o relație scurtă, tumultuoasă, vine, pleacă, după care în 1997, în vară, că omului în place să se căsătorească în vară, se căsătoresc. Se produce o nuntă așa cum se cuvine. Cu mai mulți colegi: Mihai Constantin, Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, Tania Budi, foarte multă lume.

stefan-lavinia-banica-400x376Se desfășoară o nuntă absolut normală, despre care ne putem da seama că au fost câteva semne pe care Ștefan nu le-a respectat, nici Mihaela nu le-a respectat și poate de asta s-a ales praful de această căsătorie care a durat, practic, doi ani și ceva. Pentru că la nunta care a fost la biserică, rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt și a fost cusută pe ea o rochie stil Doina Levintza. După care Mihaela Rădulescu povestește că ea la nuntă a dansat mai mult cu scenă, pentru că Ștefan era pe scenă. Ori se spune că acel cântăreț care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc la nuntă. S-a mai întâmplat ceva.

Al treilea semn care putea să însemne ghinion: au făcut o lună de miere la Marea Roșie, unde Mihaela Rădulescu a făcut scufundări, ocazie cu care Mihaela Rădulescu a avut niște julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost lună de miere. … Într-o bună zi, Mihaela a zis că Ștefan n-a mai venit acasă, ar fi fost ceva, ar fi încercat Ștefan să facă un divorț mai dur. problema e că ea se îndrăgostise de Elan Schwartzenberg și după cum știți cu Elan nu e bine să glumești. Prin urmare, totul s-a încheiat așa cum se cuvine”, a afirmat Cristi Brancu.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Sep. 2018, 15:30 News 3
Pe aceeași temă