O femeie a murit dupa ce a mancat la restaurant! O ancheta a fost deschisa

Publicat: 22 Feb. 2019, 16:55 Life
O femeie a murit dupa ce a mancat la restaurant! O ancheta a fost deschisa

Biata femeie a decedat dupa ce a luat masa la un resturant cu stele Michelin.

Din pacate, alte 30 de persoane au prezentat semne de toxinfectie alimentara dupa ce au luat masa la acelasi restaurant cu o stea Michelin din Valencia, Spania, potrivit unei surse oficiale, citate de AFP.

In prezent se efectueaza o ancheta pentru a se stabili care a fost cauza decesului femeii. Aceasta se afla alaturi de familie in restaurant si toti au consumat ceva, insa in cazul femeii ceva a fost fatal.

Tragedia s-a intamplat in resturantul Riff, deschis de catre un chef german in 2001, iar in 2009 a reusit sa obtina o stea Michelin, fiind visul oricarui proprietar de restaurant.

O femeie a murit dupa ce a mancat la restaurant

O femeie a murit dupa ce a mancat la restaurant

Insa situatia este mai complicata, fiindca anchetatorii au nevoie de „dovezi stiintifice” iar pana aucm nicio persoana nu a fost audiata pentru a putea fi pusa sub acuzare, a declarat un purtator de cuvant al tribunalului, potrivit sursei citate.

Femeia, in varsta de 46 de ani, a decedat duminia in domiciliul sau. Atat sotul, cat si fiul ei de 12 ani au mancat in acel resurant si prezinta simptome de intoxicatie alimentara.

Din fericire, cei doi sunt in afara oricarui pericol, insa sunt profund indurerati de moartea femeii si cer sa se faca dreptate. Se pare ca in ultimele trei zile 29 de persoane au suferit de toxinfectie alimentara.

„Cu excepţia femeii decedate, simptomele pe care ceilalţi le-au prezentat au fost foarte uşoare, fiind vorba în principal de vărsături, astfel că ei s-au recuperat bine”, s-a spus in comunicatul, potrivit antena3.ro.

Publicat: 22 Feb. 2019, 16:55 Life
Pe aceeași temă