Tatal si-a abuzat bebelusul din ziua in care s-a nascut, pana l-a ucis! E socant ce a decis Politia, in cazul sau :(

Publicat: 12 Dec. 2018, 18:26 Life

Un tata si-a abuzat fetita nou-nascuta, inca din prima zi in care a venit pe lume!

Tatal si-a abuzat bebelusul in mod repetat, inca din primele momente in care micuta pe nume Mikayla s-a nascut. Cazul socant a intrat si in atentia autoritatilor, dar initial, au tratat moartea copilului intr-un mod superficial.

Thomas Haining, de 20 de ani, a devenit tata in luna mai, a anului trecut, si la inceput parea fericit de aceasta schimbare din viata sa. Totusi, barbatul s-a dovedit a fi un monstru si si-a chinuit bebelusul in moduri infioratoare.

Tatal si-a abuzat bebelusul din ziua in care s-a nascut, pana l-a ucis

Cadavrul nou-nascutului a fost gasit de politisti intr-un apartament din Inverness, langa orasul scotian Glasgow. Fetita avea o rana foarte mare la nivelul capului, ce parea sa ii fi fost cauzata in urma loviturilor repetate cu un obiect foarte greu. Tatal si-a abuzat bebelusul pana cand a decedat din pricina batailor.

Mikayla Haining avea varsta de doar trei saptamani in momentul in care si-a dat ultima suflare. Bebelusul a fost abuzat in mod repetat inca de la nastere si a suferit rani grave, pe tot corpul, dar si la cap. S-ar parea ca din cauza acestora a murit. Politia a descris moartea micutei ca fiind una „inexplicabila”, intr-un raport initial.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Dec. 2018, 18:26 Life
Pe aceeași temă