Surpriză uriașă pentru fanii lui Smiley! Artistul și Gina Pistol au făcut pasul cel mare: „A decurs mai bine decât se așteptau”

Publicat: 14 Aug. 2020, 09:45 Vedete

Gina Pistol și Smiley au făcut un anunț neașteptat! Se pare că îndrăgostiții au decis să facă „pasul cel mare”.

Este cunoscut faptul că în timpul pandemiei Gina și Smiley și-au petrecut majoritatea timpului împreună. Orele petrecute alături de celebrul artist în studio au făcut-o se pare pe blondină să își descopere pasiunea pentru muzică și după câteva ore de canto, frumoasa prezentatoare va înregistra prima sa piesă, potrivit Playtech.

“Gina a petrecut foarte mult timp la Hahaha Production. A fost curioasă și a întrebat despre fiecare instrument în parte, fiecare buton, a ascultat cum se trag voci, cum ia naștere o melodie.

Așa s-a născut dorința ei de a lua ore de canto. Nu pentru a se face cântăreață, pentru că ea are deja o meserie, ci din pasiune, a simțit că își dorește să își șlefuiască vocea pentru ea însăși. Însă, orele au decurs mai bine decât se aștepta, iar Gina chiar are ureche muzicală, este talentată, muncitoare din cale afară.

Ea și Smiley înregistrează o piesă împreună, însă nu știu dacă va fi lansată public sau dacă este doar un proiect de suflet. Nu vor să ne spună, însă vom afla în viitorul apropiat”, a declarat un apropiat al cuplului pentru Playtech.

Smiley şi Gina Pistol, împreună în izolare

Andrei și-a expus în ultimele luni mai mult ca niciodată relația cu iubita lui, deși cei doi lucrează la televiziuni rivale și nu prea apar pe rețelele de socializare împreună. Însă, în izolare, când au stat mai mult împreună cei doi s-au filmat și fotografiat, iar Smiley a realizat câteva filme pentru canalul sau de youtube în care Gina a fost în prim plan. În primul realizat iubita acestuia îl sărută și îi spune „te iubesc” iar apoi într-un altul vorbesc despre mâncare, ca mai apoi să îl tundă puțin.

„Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dea cu părerea”, declara el, pentru revista Unica.

Dar şi Gina a povestit, la superlativ, despre relaţia lor: ”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat Gina Pistol, pentru okmagazine.ro, ce ceva timp în urmă.

Publicat: 14 Aug. 2020, 09:45 Vedete
Pe aceeași temă