Gina Pistol, dezvăluiri sincere din viața de cuplu: „Atunci devin teroristă”. Vedeta a mărturisit ce o enervează la partenerul său

Publicat: 18 Jul. 2020, 11:58 Vedete

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de câțiva ani. Dacă până acum cei doi au fost foarte rezervați în declarații, iată că, frumoasa blondină a început să vorbească tot mai deschis despre relația lor. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce o enervează cel mai tare la partenerul ei. 

Gina Pistol a vorbit în cadrul unui interviu despre viața de cuplu și, mai ales, care sunt gesturile partenerului care o scot din minți. Vedeta în vârstă de 38 de ani ține enorm de mult la curățenie, iar din acest motiv atunci când lucrurile nu sunt puse la locul lor începe ”scandalul”.

”Am aspirat, am gătit, am spălat, am făcut live-uri pe internet. Asta e problema mea, sunt prea gospodină. Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă cu curățenia. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa. După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă”, a declarat Gina Pistol.

Gina, o gospodină desăvârșită

Prezentatoare TV recunoaște că îi place să gătească. Din când în când aceasta apelează la ajutorul colegilor săi bucătari care o ajută să îl surprindă pe Smiley.

”În pandemie, i-am sunat pe Florin și pe Sorin să-mi spună cum să fac vită, pentru că nu știam și iubitul meu mănâncă mai mereu, eu nu prea. Înainte să fiu în emisiune nu știam că există mai multe cuțite, aveam trei cuțite acasă, toate la fel. Acum am o colecție de cuțite”, a mai dezvăluit blondina.

Mai mult decât atât, blondina spune că preferă să facă singură de mâncare, pentru că atunci când Smiley o ajută lururile nu ies tocmai așa cum ea își dorește.

”Prietenul meu mai vrea să mă ajute din când în când, însă, îmi dau seama că efortul ar fi dublu, pentru că trebuie să strâng și după el. Și zic: Lasă, mai bine fac eu. Și voiam să audă și el… Sinceră să fiu: Cartofii prăjiți. Ambele (n.r.: și să-i mănânce, și să-i pregătească). Sunt foarte ușor de făcut, plus că te bucuri de ei, imediat ce îi iei din tigaie, adică nu stai să îi bagi la cuptor, să stai să toci legumele ca la alte preparate (…). Și mai mănânc, îmi place foarte mult mămăliga cu brânză, cu telemea de capră”, a mai precizat Gina Pistol, potrivit cancan.ro.

Publicat: 18 Jul. 2020, 11:58 Vedete
Pe aceeași temă