Gina Pistol a primit inelul de logodnă de la Smiley? În ce locație secretă au ”evadat” cei doi îndrăgostiți

Publicat: 17 Jun. 2020, 10:08 Vedete

Gina Pistol a primit inelul de logodnă de la Smiley? Pe mâna vedetei strălucește o bijuterie cu pietre, semn că cererea ar fi fost deja făcută… 

Gina Pistol și Smiley și-au asumat, în sfârșit relația, asta după ce câțiva ani presa a tot scris despre iubirea dintre ei. Vedeta tv și artistul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, însă abia după perioada de izolare au făcut publică relația, asta probabil după ce s-au apropiat mai mult unul de celălalt având în vedere că au locuit împreună câteva săptămâni! Au fost nedespărtiți!

Gina si Smiley, weekend la munte

Relația lor însă pare a fi într-un punct destul de avansat dacă luăm în considerare și întrebările pe care fanii i le adresează amândurora pe conturile de socializare, mai ales la cele mai recente postări ale vedetei Antena 1 unde apare în masină, alături de Smiley, cântând și râzând! Mai mult, pe degetul ei, parcă ținut intenționat “la vedere”, strălucește o bijuterie de toată frumusețea, asemenătoare unui inel de logodnă!

Gina a făcut câteva filmari în care apare în mașină cu Smiley. Cei doi au fost în weekend la munte, se pare, să se relaxeze și să respire aer curat!

Capturi: Instagram Gina Pistol

Publicat: 17 Jun. 2020, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă