Laura Cosoi și Gina Pistol, marile iubiri ale lui Smiley! Cât de mult seamănă cele două vedete

Publicat: 19 Apr. 2020, 10:59 Vedete

Laura Cosoi și Gina Pistol, marile iubiri ale lui Smiley, se aseamănă extrem de mult!

Între Laura Cosoi și Gina Pistol, marile iubiri ale lui Smiley, sunt asemenări izbitoare! Cum ar spune cârcotașii, artistul și-au fi “ales” noua iubită, pe Gina, după chipul și asemenarea fostei lui mari iubiri, Laura Cosoi.

Smiley și Laura Cosoi, iubire de 5 ani

Laura Cosoi și Smiley au fost împreună mai bine de 5 ani, ei trăind o adevarată poveste de dragoste care, spre surprinderea multora nu a ajuns în fața Altarului, așa cum se aștepta mai toată lumea, ci la o despărțire dureroasă. În 2012, cei doi și-au spus “Adio”, iar vreme de câțiva ani, Smiley nu și-a mai refăcut viața alături de vreo femeie, sau cel puțin nu a prezentat-o ca fiind iubita lui oficială.

Cu Laura Cosoi, Smiley a rămas în relații bune, el ținând legatura ocazional. Totuși mai există ceva care încă îi “leagă” pe cei doi! La separare, Smiley i-a lasăt Laurei cățelușul familiei – din rasa Yorkshire Terrier Toy -, Jazz, pe care, de altfel îl și făcuse cadou în timpul relației. Patrupedul are acum 12 ani și locuiește în continuare cu Laura și noua ei familie – soțul Cosmin, și micuța Rita.

Gina Pistol, iubita lui Smiley, asemănare izbitoare cu Laura Cosoi

Ei bine, în timp ce Laura și-a făcut familia mult dorită, alături de Cosmin, un afacerist din Târgu Mureș, cu care are o fetiță, pe Rita, și în câteva luni va veni cel de-a doua micuță a lor, Smiley… a așteptat să găsească persoana potrivită, se pare. După ani buni în care nu s-a afișat cu nicio domniță la braț, de o scurtă perioadă a recunoscut că are o relație cu Gina Pistol, asta după aproape 3 ani de când se tot zvonea că cei doi formează un cuplu.

Probabil Gina este ceea ce Smiley își dorea. Cârcotașii spun că Ginuța seamăna izbitor cu fosta lui iubită, Laura Cosoi: blonde amândouă, ochi albastri, sexy (ambele foști “iepurași Playboy”), pasionate de gătit. Laura a lansat câteva cărți de bucate, iar Gina adoră să gătească, ea prezintă și un renumit show culinar.

 

 

Publicat: 19 Apr. 2020, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă