Surpriză de proporții la ”Chefi la Cuțite”, seara trecută! Gina Pistol și-a făcut apariția în fața chefilor și concurenților

Publicat: 16 iun. 2021, 09:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Atât chefii, cât și concurenții sezonului al noulea ”Chefi la Cuțite” au avut parte de o surpriză extraordinară seara trecută. Gina Pistol și-a făcut aparția în fața lor, îmbrăcată într-o rochie de un verde sclipitor, foarte emoționată. Aceasta încă avea burtica de gravidă la vedere, fiind cu puțin timp înainte de a o naște pe Josephine!

Filmările celui de-al noulea sezon ”Chefi la Cuțite” au avut loc înainte ca Gina Pistol să nască. Astfel că, seara trecută, telespectatorii au avut ocazia să o vadă pe blondină îmbrăcată într-o rochie de un verde sclipitor, cu burtica de gravidă la vedere! A fost un moment emoționant atât pentru chefi, cât și pentru concurenți. Gina Pistol le-a transmis un mesaj acestora și s-a îmbrățișat cu cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

“Am venit să vă iau în brațe, felicitări tuturor, felicitari Elena, felicitări Cătălin, felicitări Narcisa”, a declarat Gina Pistol.

Finala ”Chefi la Cuțite”, sezon 9. Cine sunt cei trei concurenți finaliști

Seara trecută, bătălia a fost foarte strânsă la ”Chefi la Cuțite”, sezonul 9. În Marea Finală a acestui sezon s-au calificat doar trei concurenți, iar aceștia au avut la proba semifinalei de făcut o farfurie în care să își arate ”autograful” lor culinar, un ”signature dish”. Cei trei finaliști sunt: Cătălin Amarandei (echipa lui chef Florin Dumitrescu), Elena Matei (echipa lui chef Sorin Bontea) și Narcisa Birjaru (echipa lui chef Cătălin Scărlătescu). Câștigătorul Finalei va pleca acasă cu un premiu de 30.000 de euro.

Cătălin a fost copleșit de emoții! “A fost primul moment din concursul ăsta în care am explodat de fericire! (…). Îmi venea să sar peste banda aia, să îi îmbrățișez pe toți chefii. Visul de a ajunge în finală este realitate”, a spus Cătălin Amarandei.

“Elena e luptătoare și a demonstrat că știe să gătească. Răsuflu ușurat că am om în finală”, a declarat Sorin Bontea.

“Nu m-am așteptat , nu m-am așteptat că voi găti atât de bine. Nu m-am așteptat că voi face parte din finală (…). Niciodată nu mi s-a apropiat munca, așa cum mi s-a apreciat aici (…). Sunt foarte bucuroasă, mi-am făcut mândră familia, nu am cuvinte să îmi exprim bucuria”, a spus Narcisa Birjaru, concurenta din echipa chefului Cătălin Scărlătescu! Bruneta a izbucnit în plâns!

sursă foto: capturi video Youtube ”Chefi la Cuțite”

Publicat: 16 iun. 2021, 09:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă