Finala ”Chefi la Cuțite”, sezon 9. Cine sunt cei trei concurenți finaliști care se vor lupta pentru premiul cel mare

Publicat: 16 Jun. 2021, 09:21 Vedete

Seara trecută a avut loc ultima etapă dinainte de marea finală ”Chefi la Cuțite” care se va disputa în seara aceasta la Antena 1. Doar trei concurenți au reușit să se califice în finală, spre atingerea obiectivului central, și anume câștigarea premiului în valoare de 30.000 de euro.

Seara trecută, bătălia a fost foarte strânsă la ”Chefi la Cuțite”, sezonul 9. În Marea Finală a acestui sezon s-au calificat doar trei concurenți, iar aceștia au avut la proba semifinalei de făcut o farfurie în care să își arate ”autograful” lor culinar, un ”signature dish”. Cei trei finaliști sunt: Cătălin Amarandei (echipa lui chef Florin Dumitrescu), Elena Matei (echipa lui chef Sorin Bontea) și Narcisa Birjaru (echipa lui chef Cătălin Scărlătescu).

Cătălin a fost copleșit de emoții! “A fost primul moment din concursul ăsta în care am explodat de fericire! (…). Îmi venea să sar peste banda aia, să îi îmbrățișez pe toți chefii. Visul de a ajunge în finală este realitate”, a spus Cătălin Amarandei.

“Elena e luptătoare și a demonstrat că știe să gătească. Răsuflu ușurat că am om în finală”, a declarat Sorin Bontea.

“Nu m-am așteptat , nu m-am așteptat că voi găti atât de bine. Nu m-am așteptat că voi face parte din finală (…). Niciodată nu mi s-a apropiat munca, așa cum mi s-a apreciat aici (…). Sunt foarte bucuroasă, mi-am făcut mândră familia, nu am cuvinte să îmi exprim bucuria”, a spus Narcisa Birjaru, concurenta din echipa chefului Cătălin Scărlătescu! Bruneta a izbucnit în plâns!

De asemenea, seara trecută, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții în semifinala ”Chefi la Cuțite”, sezonul 9. În fața lor și-a făcut apariția chiar Gina Pistol, cea care a fost înlocuită de Irina Fodor. Îmbrăcată într-o rochie de un verde sclipitor, și cu burtica la vedere, căci emisiunea a fost filmată cu ceva timp înainte ca iubita luI Smiley să nască, Ginuța le-a urat succes concurenților!

“Am venit să vă iau în brațe, felicitări tuturor, felicitari Elena, felicitări Cătălin, felicitări Narcisa”, a declarat Gina Pistol.

Sezonul trecut, Ionuț Belei a fost marele câștigător de la ”Chefi la Cuțite”

S-a dus o bătălie incredibilă între Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru. Cei trei finaliști și-au ales singuri echipele alături de care au dorit să lupte până la capăt și au trecut prin probe de foc. Însă, la final, un singur concurent a reușit să fie cu puțin peste restul finaliștilor. Marele câștigător celui de-al optulea sezon „Chefi la Cuțite” este Ionuț Belei. Concurentul a câștigat suma uriașă de 30.000 de euro!

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 16 Jun. 2021, 09:21 Vedete
Pe aceeași temă