Finala Chefi la Cuțite. Cine sunt cei trei finaliști ai sezonului 8

Publicat: 16 Dec. 2020, 09:38 Vedete

Cel de-al optulea sezon ”Chefi la Cuțite” a fost, într-adevăr, o surpriză incredibilă. Seara trecută, telespectatorii au urmărit semifinala show-ului, iar trei concurenți din cei nouă rămași merg în Marea Finală ”Chefi la Cuțite”.

Mai sunt câteva ore până vom afla cine este marele câștigător al sezonului 8 ”Chefi la Cuțite”. Din cei nouă semifinaliști, doar trei au reușit să ajungă în marea finală, cei care au și reușit să îi impresioneze pe cei trei bucătari celebri.

Unul dintre cei trei finaliști este chiar Ionuț Belei, mentorul său fiind chef Sorin Bontea. Apoi, celelalte două concurente care au reușit să ajungă în marea finală ”Chefi la Cuțite” sunt Roxana Blenche și Maria Șandru. Inițial, Maria Șandru și Paul Maxim se aflau la egalitate, așa că cei trei chefi au trebuit să ia o decizie pe cine să trimită în marea finală. S-au luat după punctajul obținut, așadar la două dintre probele semifinalei, Maria Șandru a obținut un punctaj mai mare față de Paul Maxim, fiind trimisă în finală.

Cine este favorit la marele premiu

Roxana Blenche, concurentă în echipa tunicilor cu bulinuțe, condusă de chef Florin Dumitrescu, este favorita publicului în lupta pentru marele premiu. Mai mult decât atât, concurenta a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare, iar din acest motiv mulți dintre fanii emisiunii cred că ea a câștigat sezonul 8.

„După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon”/ „Am făcut pariu cu prietenii mei ca tu câștigi sezonul. Baftă, ajută-mă să câștig”/ „Meriți să câștigi”, sunt doar câteva dintre comentariile stârnite de fotografii.

Gina Pistol va avea un coprezentator în sezonul 9

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” va avea în cel de-al noulea sezon un coprezentator, și anume pe Speak, cel care a participat în emisiunea fenomen de la Antena 1, ”Asia Express”. Gina Pistol, care este gravidă și va deveni mămică pentru prima oară, îl va avea alături pe Speak, viitorul soț al Ștefaniei, la filmările cooking show-ului.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 16 Dec. 2020, 09:38 Vedete
Pe aceeași temă